Kissekatt

Mattes katt lämnades till fiahemmet igår klockan fyra, buhu. Så himla söt katt så man dör ,en liten kattunge. Han kunde inte ta hand om den för han jobbar så jävla mycket, det är skit synd. Katten var helt kelsjuk. Kommer sakna den! Men jag antar och hoppas att den får det bättre hos dom nya "föräldrarna". Kisse fick ett nytt hem direkt för att det egentligen var fullt på fiahemmet så om katten var fullvuxen så kunde dom inte göra något. Men som tur är så är ju kisse en kattunge och en kattunge vill alla ha, så hon fick ett nytt trevligt (hoppas ja) hem direkt.  / Sandra

   

yesbox

Sitter i skolan nu och har engelska, tråkigaste ämnet som finns ever. Det skulle vara så sjukt skönt och bara skita i det. Men det går ju inte.. måste ha ett betyg. O inte då ett ig! haha. Missade halv 8 bussen så fick ta nästa. Ståhla och ja ska träffa Matte efter skolan, vet ej vad som händer då!

Jag måste verkligen köpa nya kläder nu, börjar verkligen bli kallt nu! Köpte en ny vinter jacka igår. men ja undrar om den kommer hålla i vinter eller om den är för kall? hoppas inte, hatar att frysa! Kan visa bild på den senare. Ska köpa varma rejäla skor snart också, kallt ute, brrr!
 

Ny hårfärg

Färgade håret i förrgår, känns dö skönt o vart dösnyggt! Jag färgade håret själv innan, ville bli en hel blondin! men lyckades dock inte. blev gul och orange hårig istället, Höll på att dö när ja blåste håret. Men hade väl inget annat altenativ än och gå runt med det till jag fått lite pengar till att gå till frisören som kan färga det blond istället! Men då som tur är kom Maria och sa att hon kunde färga det GRATIS , hahaha. Och det vart ju asbraa! Så är värstaste nöjd.

Blogg

Nu är det dags för mig att börja blogga, det verkar faktiskt vara kul. Har läst ganska många andras bloggar som skriver om mode, om sina liv och nästan allt annat som går att skrivas om! Själv har jag inte bestämt vad jag ska skriva om, det är sånt som märks och som ni får se./   Sandra.


RSS 2.0