Ugly Betty

Yeey, Ugly Betty kl 8, om en timma! längtar ;)


Spore

Igår kväll fick vi besök av min bror och hans tjej, det var trevligt :) Vi käkade god mat och efterätt. Egentligen skulle jag och älskling ut och träffa lite folk efteråt, men vi blev så trötta så vi stannade hemma med familjen istället. Det var jätte mysigt. Jag stod och bakade bullar iflera timmar igår till efterätten, men självklart glömde vi bort dom när vi väl skulle äta så nu är det en jävla massa bullar över xd Glömde ta bilder, tyvärr.


Nu ska jag spela Spore, fett kul är det! Ni borde testa. :D

Tråkigt engelska plugg

Ligger i sängen och läser lite ur ett engelska häfte, vi har prov på det imorgon -.-



Torrshampoo

Jag stannade hemma från jobbet idag med! Har fortfarande ont i  halsen och huvudet. Jag kan ju inte baka när jag är sjuk?! och det känns ganska meningslöst att bara stå och glo? Då kan man ju lika gärna vara hemma och sova och ta det lugnt ;) I värsta fall måste jag jobba några dagar på höstlovet, men egentligen, är man sjuk så är man det. Det är ju inte mitt fel xd

Snart ska jag gå ner till stan och köpa ett torrshampoo, I need that!

Jag älskar GratisBio!

Jag är medlem på Gratisbio. Jag blev medlem där den 8 juni, just då förstod jag mig inte på så mycket hur man skulle få poäng, och jag som är under 18 år. Då gav jag upp. Men nu på den senaste tiden loggade jag in på sidan igen och märkte då att allt har blivit så mycket enklare, jag som är under 18 år har redan under ca 2 veckors tid fått över 200 poäng och jag beställde hem ett presentkort!

 

Vad är Gratisbio?

Gratisbio är en sida som man samlar poäng genom att t.ex. delta i tävlingar, spela spel, besöka hemsidor, registrera sig på olika hemsidor, värva vänner. M.m. när man samlat ihop ett x antal poäng kan man växla in poängen mot presentkort på de flesta affärer, biobiljetter och tidningprenumationer. Det är jätte enkelt : )

 

Blir du medlem genom mig får du 75 välkomstpoäng, här: Bli medlem här! eller klicka på bilden (länk öppnas i nytt fönster)

 


Thaimat

Dags för att börja med as god thaimat som vi köpte till igår <3



Är sjuk, igen.

Igår morse/natt vid fem vaknade jag med världens huvudvärk och halsbränna, jag hade alltså blivit sjuk, igen. Jag gick upp och kollade efter någon ipren, alvedon eller liknande men hittade inget så fick stå ut med det tills apoteket öppnade. Jag och älskling gick ner till vilbergens centrum vid två och handlade den väldigt efterlängtade iprenen och så köpte jag strepsils till min hals, kunde inte svälja eller något :( Vi gick också in till ica och hanldade mat, därinne fick jag typ svimattacker och mådde jätte illa :( så det blev att vi fick springa fort mellan alla hyllor. Men när vi kom hem så kände jag mig mycket bättre, med tanke på att jag tog iprenen på vägen hem. Så gjorde älskling mat till mig och han också :) Just nu mår jag lite bättre! Stannade hemma idag också. Går antagligen till jobbet imorgon.
Det kanske blir Göteborg i helgen också, härligt! :)

Nu ska jag,

* Duscha
* rensa och lägga in nya låtar på ipoden
* Laga mat för hela familjen :o (kan inte laga mat, så de får stå ut med lite bränd mat :)
* Rensa och kolla gamla bilder på gamla datorn, lägger upp några senare eller imorgon.
* Plugga lite matte, tror vi har matte prov imorn, men vet ej i vad! :s
* Städa rummet
* Få igång ljudet på stora datorn.

Nu ska jag göra blåbärspaj

Har börjat älska smulpajer nu, förut hatade jag dom. Men sedan filles mamma började göra smulpajer älskade jag dom och kunde typ inte sluta äta. Så hennes pajer försvann ganska snabbt (a) Loove iit.

vadå kyrka?

Helt underbart, nu har jag fått min egna lilla i-pod :) Nu kan jag lyssna på all musik jag vill, och det känns as bra, haha jag hade en mp3 förut och på den fanns det bara plats för ca 70 låtar och då kan man ju inte ta med alla låtar man vill ha! Men nu får jag upp till närmare 2000 låtar, riktigt så många låtar kanske jag inte har men nu vet jag att alla får plats. Tack älskling <3

Idag är jag hemma från praktiken, kände mig dålig och lat. Jag orkade verkligen inte gå upp från varma sängen idag. Även frestelsen från alla nybakade bullar så stannade jag hemma. Vaknade upp vid 9 och har bara legat i sängen sen dess, kommer nog göra det hela dagen xd, men det kan vara skönt ibland!
Måste bara käka, sen återkommer jag underbara säng xD


Igår var jag på dop till en söt liten Tilde. Det var mysigt :)

I kyrkan
Här öppnar hon presenter och är jätte glad, min lilla syssling :)

two and a half men

Bästa serien, på kanal 6 kl halv tio :D

GratisBio

Mina ben värker

Har gått så himla mycket idag, gick till maxi för ungefär 3 timmar sen och då har jag och älskling gått omkring där i alla affärer fram och tillbaka och sen ner till media markt ett par hundra gånger också. Men det är ju alltid bra med lite motion ;) Vi käkade på någon thai-restaurang inne på maxi och dom serverade rå kyckling till oss, det är ju livsfarligt med rå kyckling :o Vi visade dom det och fick pengarna tillbaka ;) Självklart sparade vi de råa till sist, så vi hann bli mätta på kuppen också! Jag hittade bla en tröja på gina tricot.

Är hur pigg som helst

Jag är hur pigg som helst och känner på mig att jag inte kommer kunna sova inatt!, Ska ju upp vid 7 imorgon också så måste försöka sova någon timme iallafall. Brukar inte sova så mycket nu för tiden, vet ej varför men det går bara inte. Jag Älskar att sova men jag kan oftast inte somna xD
Har en massa saker att ta hand om gällande skolan och allt möjligt nästan, känner mig ständigt stressad fast jag bara ligger i sängen med datorn och tar det hur lugnt som helst. Får börja ta hand om det och sluta skjuta upp saker, så det ordnar upp sig igen :)
.
Värsta härliga bilden, tog den när vi hyrde en stuga i göteborgs skärgård. Längst upp är Tobbe, i mitten älskling och längst ner med blåa bad byxor Patrick :D

Gratis bio - Bli medlem här och få 75 välkomst poäng av mig!


Gratis godis

Är du sugen på godis men orkar inte gå ner till affären eller har du inga pengar? Då är den här sajten rätt för dig. Du samlar enkelt poäng genom att gå in på hemsidor göra olika saker, tex. så står det att man ska bli medlem för att få godis, eller så kan det stå att man kan vara med och deltaga i en tävling så får du godis + att du då kan vinna något, och mycket mer. Det är väldigt roligt, man blir ju glad av godis ;) Gå in här för att bli medlem: GRATIS GODIS

Lättförtjänt godis!

Tröött

Imorgon ska vi ut på praktik, men jag har ingen praktik plats. Så det känns inte så bra. Dom som inte har det ska samlas i klassrummet och ringa runt till företag och så tills man får något. Hoppas jag blir den första som får något :D haha. Idag har jag bara slappat som fan, inte så konstigt kanske med tanke på att vi somna vid 6 igår/idag. Men nu ska jag sätta på lite musik och försöka sova, för lite senare ska jag ut och träffa lite folk.

RSS 2.0