Helgen

Nu har jag bestämt mig, det blir ingen matte B den här terminen för mig! Gör en prövning i maj istället, känns mycket bättre! Just nu ligger jag i sängen och väntar på att mamma och pappa kommer och lämnar lite saker, kläder och pengar :)

Helgen har väl varit helt okey, lite seg. I fredags var jag och älskling hos jk med matte och jks kompis? Robin och söp lite. Det var lite smått segt, eller för min del iallafall, det kan faktiskt bero på mitt pms mens humör haha det är väl inte mitt fel (a), igår (lördags) var vi också hemma hos Jk fast den här gången med natha och maria, Det vart iallafall roligare mot slutet :)
Ska nog springa ner till ica nu också och handla lite gott till senare :D

Jag börjar känna smått panik

Jag vet inte hur ska ska göra med min matte B, jag vill ju självklart klara matten men det är så himla svårt. Jag har ALLT kvar att göra på 4-5?! veckor. Egentligen borde jag ha tagit tag mer i det från första början men hadeingen som helst lust eller ork. Men klarar jag av provet nu på torsdag känns det som att jag kommer att orka klara matten, men klarar jag det inte så hoppas jag av, så äre!

Fast jag känner mig aspeppad på att börja träna gärnet nu asså, ska träna minst 3 gånger i veckan och skaffa mig en fast och fin kropp ;)
Men nu är praktiken slut iallafall, här är lite bilder :)
Lägger in fler bilder imorn, alldeles för trött nu :)

Gratis Bio

Jag är medlem på Gratisbio. Jag blev medlem där den 8 juni, just då förstod jag mig inte på så mycket hur man skulle få poäng, och jag som är under 18 år. Då gav jag upp. Men nu på den senaste tiden loggade jag in på sidan igen och märkte då att allt har blivit så mycket enklare, jag som är under 18 år har redan under ca 2 veckors tid fått över 200 poäng och jag beställde hem ett presentkort!

Vad är Gratisbio.se?
Gratisbio är en sida som man samlar poäng genom att t.ex. delta i tävlingar, spela spel, besöka hemsidor, registrera sig på olika hemsidor, värva vänner. M.m. när man samlat ihop ett x antal poäng kan man växla in poängen mot presentkort på de flesta affärer, biobiljetter och tidningprenumationer. Det är jätte enkelt : )

Blir du medlem genom mig får du 75 välkomstpoäng, här: Bli medlem här!

 


RSS 2.0