Jag gör vad som helst för godis

Kom nyss hem, har haft idrott i folkparken. Men pallade inte vara med, har jätte ont i halsen! Men snart ska jag till någon affär och köpa Godiis, egentligen orkar jag inte men bara för att godis är så gott så ska jag det iallafall :) Sen måste jag hem och plugga lite. Men sen idag vet jag inte annars vad jag ska göra, Men nu ska jag gå ut med Ludde och sen till affären! Träffade Sandra idag, har saknat dig gumman.

Jag slapp gå ner till vilbergen,

mamma köpte halstabletter åt mig istället <3

Sitter ensam i den "stora lägenheten"

Sitter ensam hemma i köket just nu, känns Väldigt tyst och tomt. HATAR att vara ensam hemma. Även fast vi bor i lägenhet nu och har typ 100000 andra, bara några meter ifrån mig, fast med väggar imellan föstårs ;) men ändå. Mamma kommer hit vid halv 9 och min älskling kommer hit vid halv 10. Har varit tvungen att plugga hela dagen idag så har inte vart ute med någon heller. Funderade nyss på att gå ut och jogga i skogen. Men kom på att om typ en halvtimme-en timme äre säkert mörkt och läskigt ute, finns ju massa våldtäcksmän där ute i skogen, haha ;o Så istället ska jag snart gå till vilbergen, ica där nere och köpa halstabletter, för har haft liite ont i halsen hela dagen idag, och nu helt plötsligt gör dt väldigt mycket ont :(. Imorgon ska vi kära CROSS i folkparken, dee ni ;) eller asså inte riktigt cross, cross-cross utan någon annan slags cross, fan då.  


Sommar bilder

Jag saknar vårat hus och våran trädgård

Jag saknar vårat hus och trädgården, älskar Ludde <3



Ståhla i danmark



Ståhla, mats och tobbe i Danmark



Danmark förra sommaren



Ståhla i danmark



Jag saknar verkligen våran trädgård



Marcus, ståhla och jag i tyby

har inga mer sommar bilder på den här datorn, men kan lägga upp fler när jag sitter vid den stationära datorn hemma istället. Fast det kanske tar ett tag xd



Onsdag

Idag var jag och ståhla på ett ställe och käka, man kunde typ göra sin egen fralla där, asså man fick välja alla indegrienser till den. till min tog jag potatis sallad, rödlök, isbergsallad, feta ost och vit sås. Det var as gott! Han bjöd också, älskar dig <3 men det var iförsig för jag hade bjudit honom några månader tidigare xd. efter det gick vi till hans skola för han skulle göra ett prov. Så fick vänta på honom där en timme. Eftersom att jag inte alls har något tålamod och måste hela tiden ha något och göra, så spelade jag på mobilen, har laddat ner ett typ ketchup spel, man ska tjuta iväg ketchup så det landar på olika saker, xd haha. Men det gjorde jag och tiden gick jätte fort, :D Sen åkte vi hem till honom, och nu ska vi gå ner och köpa något att göra mat med. Är törstig som fan, måste dricka.


Kanske inte är så bra på att laga mat iaf!

Har lite ont i halsen när jag sväljer, hoppas fan att inte att jag börjar blir sjuk, för nu börjar det ju bli jätte varmt och skönt ute. Till helgen ska det bli typ 20 grader varmt och härligt. Men idag vare ju iskallt ute. Fast det är ju förstås inte helg än ;) Jag längtar så himla mycket på att kunna gå ut UTAN att ta på sig någon jävla jacka eller tjocktröja, bara ett linne eller en t-shirt, och helst utan skor också :D

Idag i skolan skulle vi skriva en novell, kom på värsta sjuka idéen. Hoppas den funkar för ett G. Min fantasi har varit fett dålig sensaste tiden, förut kunde ja bah komma på värsta idéerna och skriva ner långa historier och sånt, men inte längre, venne vad som har hänt xd. Slutade 11 då drog jag hem och pluggade lite matte för har nationella snart. Gjorde mat och sånt, jag börjar bli en bra kock fan, min mat blir bara godare och godare för varje gång :) men jag kommer nog aldrig komma över det där med att alltid bränna något, hur försiktig jag än är. Som idag, jag skulle göra varm oboy till mig själv till maten, Jag satte på mjölk i en kastrull på högsta värmen - som vanligt. Då skulle jag bara gå och kolla vad Ludde gjorde i mitt rum, (han brukar alltid på något sätt hitta godis) Men då hör jag hur det låter värsta mycket från köket och jag går och kollar, och då hade mjölken kokat över Hela jävla spisen och brände fast i plattan, så den såg helt förstörd ut. asså Hur lyckas man? ;s annars brukar jag bränna mat och sådär, men det börjar bli lite bättre iallafall. det är bra. Men sen drog jag till min älskling och är här nu och kollar på tv. Sen ska vi spela Guitar hero, igen :D


Ska fixa annan design

Var tvungen att ta bort min sida eller mena designen, av en anleding .. Men skulle ju ändå göra en ny, ska snart börja på en. Jag är så seg så det tar ett tag att fatta hur man gör allt, för mig asså (a)

Ska få en knäckemacka serverad av Pälskling nu. Sen ska jag spela Lite guitar hero och sen sova. Börjar bli as bra på guitar hero nu, är i mitten på Hard fan :) Expert kommer bli jätte svårt :o Men det går. Hoppas ja xd.


Tvångstankarna styr mitt liv

Idag handlade jag för första gången på 2 år med en 50-öring , det känns skumt :o Har typ 100000 50-öringar hemma i en spargris, eller asså inte riktigt så mycket, men nästan ;o Jag typans lider av svångstankar och för två år sedan, ett tag då jag använde dom så fick jag för mig att varje gång jag handlade med dom så hände det något ont, som t.ex. jag började bråka med någon, eller fick reda på något jävligt illa och såna saker. Så då slutade jag bara sådär haha xd Men när jag tänker efter så har jag kännt mig as deprimerad och dålig när jag inte kunnat handla med dom, som t.ex. om jag hittat någon jätte snygg tröja och det fattas en 50-öring, så har jag inte kunnat handla för den. och då blev jag ju deprimerad :| fast jag har massvis med andra tvångstankar så jag är inte helt fri från dom än, men snart ska jag vara helt fri och LYCKLIG :D eller aa .. gladare iallafall 8-) Känns as bra. Fast det gäller ju att lyckas också. Det är lite läskigt ändå, att ha tankar man aboslut inte får göra eller man måste absolut göra :s

Trött, as usual

Är hemma från Göteborg nu, Trött som sjutton, så orkar inte skriva vad vi gjorde där just nu, skriver om Göteborg och annat imorn istället. Booring, mhm vet !       Pusshejs så länge.

RSS 2.0