hihi

You are my sweetest downfall
I loved you first
I loved you first


Blöööh

Imorgon blir det att åka till Ikea och införskaffa sig en soffa och en hel del små saker till mitt rum, kommer bli sjukt nice, älskar verkligen att inreda/designa rum och sånt :) träffa min kära mormor också. På kvällen ska jag iväg och kolla på bio med älskling.
Ikväll ska jag bara vara hemma, är så sjukt trött i hela kroppen, orkar fan inte gå upp ur sängen ens, det är en massa saker som jag egentligen måste göra, men orken finns inte hos mig :( energin är ju att Jonte kommer hit sen!
.
Med andra ord kommer det bli en lugn, skön helg som verkligen kan behövas ibland!

DEBATT!!

Ska kolla på debatten nu, röd-gröna mot alliansen! Tror jag har bestämt mig för vilka jag ska välja på.

förresten så har jag klippt och färgat mitt hår nu, niiiice! känns skönt :D

hihi

Imorgon ska jag boka tid till klippning och och färgning till mitt hår!  Jag längtar sååå :) hmm, måste bara hitta numret till min frisör och lite så! " hihi och på kvällen ska jag till Hugo, så himla kul! hoppas bara på att mitt humör är bättre då och halsonten över! Men dt är dt nog, spriten hjälper nog till lite på traven ;)

På dagen ska jag som vanligt till min praktik som jag sliter sönder mig på, serriöst igår fick jag världens största sticka i fingret som satte sig jätte djupt, så har inte fått bort den än (gör jätte ont :() och alla mina långa naglar som jag har sparat har gått sönder och jag har ont i ryggen, benen, eller rättare sagt hela kroppen! Så nog jobbar jag hårt allt!
.
Nu ligger jag i sängen me datorn och kollar på idol hehe dom är störda, vissa iaf xD

RSS 2.0