Fan vad jag älskar mimikry! <3

Jag ska hålla dig vaken
Jag har en vän
Alderland
En flicka som är stark
Kan inte ta den
Här är jag
Min sång
Dina svar
Vi kan klara det här
Herr Ågren
Som en av hundarna
Ett kors
Blundar du så blundar jag
OSV




Kärlek <3

System of a down <3

Ska snart träffa Micca, ska till stan och köpa cigg! Har lovat mig själv att inte köpa mer, men det är enklare sagt än gjort. Mitt sug efter cigg blir värre och värre, så jag står inte ut längre och måste tyvärr köpa. Men aah, annars ska jag nog supa idag också, ska bli nice! Men vi får la se hur det blir med det. Mitt hår har blivit ännu blondare nu också, använt silvershampo ett par gånger :) Ska nog färga så dt blir typ vitt, fett coolt! hah eller? :D

Haha gamla bilder på mig och Micca


:D

Har nyss bakat fett goda chokladkladdmuffins, Käkar ihjäl mig, jag kommer bli tjock :( Meen vafan man lever bara en gång ;) Helgen har varit as mysig, i fredags var jag med Jonte och vi typ kolla på film och hade det mysigt. Sen i igår (lördags) så var jag hos Nelly med Jonte, Jimmi och Ante, vi kollade på film och dom söp! eller Jimmi och Ante drack iallafall. Alltså inget drickande för mig i helgen inte :) Nu ska jag fortsätta käka muffins, lyssna på musik och kolla bloggar!


:D

Nu ska jag kolla på film och svulla som fan och äta pomme! :D




The last post about you then FUCK YOU.

Ärligt talat, klart som fan att jag kommer sakna dig, klart som fan att jag bryr mig om dig. Du var ju lixom nästan mitt allt kan man säga, jag räknade med dig vart jag än skulle eller vad jag än skulle göra, eller rättare sagt VI räknade alltid med VARANN, eller hur? Men samtidigt är du den mest idiotiska personen jag vet just nu, hur kan du säga så? när du själv vet att det är du som har fel. Sluta skylla på mig när du vet att det är du som har eller gör fel. Jag skulle sjukt gärna vilja vara vän med dig fortfarande, för dom stunder som var bra, mådde jag som kungen. Jag mådde så jävla bra. Vi hade det så bra. men serriöst nu hatar jag dig som fan alltså, det är sjukt. Men samtidigt kommer du ALLTID finnas kvar i mitt hjärta, hjärna. du kommer aldrig försvinna ur mig, Du var min allra första kärlek. Jag älskade dig, som fan. Men du är borta nu, inte helt, du kommer aldrig försvinna helt. Men skönt är det iallafall ärligt talat alltså.

 

 

 

 

 

eller?


k.m

Jag fattade allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min, du såg exakt lika påkommen ut som du var men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar, hela världen är så underbaaaaar ;)





Biiilder

Bilder från helgen hos milf :)

'
.
.
(a)

:D

Dt här ska jag ha tills nästa studiebidrag kmr ;) haha:
*Silvershampoo ca 200 kr
*Sprit ggr 4, ca 400 kr
*Cigg ggr 4, 200 kr
*Något linne typ, 200? kr
=1000 kr :O
Hahah asså pengarna bara försvinner fett fort när man ska ha kul. Det är sjukt va sprit och så är dyrt ;o
Menmen, i really need it know ;)
Sjuk damp idag också, hmm.
I helgen ska jag ta MASSA bilder, och lägga ut här! Men nu ska jag laga maaat :D

RSS 2.0