Jag hatar det här

Jag vill bara glömma alla problem och skit, alla äckliga minnen. Jag vill bara ha bort mina jävla tankar, men det går fan inte. Dom sitter som fastklistrade i hjärnan på mig. Det är inte kul att må dåligt pga minnen och pga mina tankar som aldrig släpper. Jag vill inte, det går inte, jag orkar inte. Det finns ingen lösning, det finns bara en som får det att lätta lite på hjärtat, men den lösning kommer få mig att må dåligare än dåligast för att jag älskar dig så jävla mycket, och det orkar jag faan inte nu asså. Fan heller.

Lördagen

Bakis nu som fan, känns lite sådär. Det var typ förfest med massa öl spel hemma hos älskling först med simon, matte och mig, sen efterfest som sög pungråtta i sörby. Bara massa dramatik och ingen musik ;O Var på Ikea igår också med mamma och mormor, det var smockat med folk, eftersom att det var ju typ lönedag i förrgår. Haha det var sjukt. Men iaf där köpte vi typ bokhylla och lampor och massa saker.

Idag måste jag plugga, har svenska prov imorn :( Jag orkaaar int plugga :(

Hm

Jag älskar dig, men ibland vill jag bara lägga mig under täcket och dö.

Sjuker

Sitter i soffan hemma hos älskling och dricker te och kollar på tv, har super ont i huvudet och i halsen! Tycker synd om mig :( Meeen, jag ska ändå ut och ha kul ikväll, även fast jag kanske dör. Tänker inte sitta inne och ruttna bort :) haha typ.

Ville bara säga det (a) Såå tyck synd om mig!

Ååhh guud

Jag saknar mitt långa hår, kollade nyss på bilder på mitt gamla hår och jag vill ha det tillbaaax!! Men nu har jag bestämt att spara det lika långt igen, även fast det kommer ta typ 1000 år. Och efter det ska jag färga mitt underhår black or mörk mörk brunt! Saknar mitt gamla jag fan! :)






Jag saknar Nelly jätte mycket :(


Väldigt mycket saknande xD

Shoppat i göteborg

Jag köpte ett par grå-blå jeans en tjockare grå tröja och en t-shirt med tryck på söta E.T, den är jätte söt, blev förälskad näe jag såg tröjan xD Allt köpt på Zara, den affären har sjukt snygga kläder asså.

Kom nyss upp ur badet, mådde inte så bra, kände mig nedstämd och var trött och hade ont i huvudet, men nu är det bättre! ÅÅh jag får ångest för varje dag som går, jag måste ju träna till matte provet till på tis, men skjuter jämt upp det och då blir det Aldrig av, IG nästa? Nej, hoppas inte det *-) 


Framme i Göteborg nu

Vi har nyss gjort gurk och morotsbitar att doppa i lite dipp, och ska mysa framför tvn :)

Så, äntligen klar

Så nu har jag packat klart, ska nämligen till Göteborg imorn. Skönt att komma bort från Norrköping lite. På lördag ska vi antagligen till stan, för jag fick ett presentkort på Zara där av Älsklings familj när jag fyllde år, Jag ÄLSKAR Zara, så vart sjukt glad. Och det var inte lite pengar heller. Taaack så jätte mycket!

Väntar på att åka till Eneby just nu

Tänkte lägga upp en bild på mig och Nelly, bara för att xD



fast den är typ 1 år gammal :p men ändå!

Imorgon

* Börjar skolan vid kvart över 12, alltså Sovmorgon som fan!

* Stor städa hela mitt rum + min hall och min toalett, (fast vägrar städa I toan, USCH!) damma och hela skiten.

* Plugga som jag är såå bra på, noot.

* Skita i att plugga och dra och träffa Nathali istället, mycket roligare (Y)

* Hem till älskling och Soovaa :)

Jag vill ju ha långt hår

Som den här sötnosen, fast okey lite ganska mycket längre då, men ni förstår ;) Klippte av det ganska mycket och nu får jag lite ångest av att HON faktiskt gjorde misstaget att klippa för mycket, så det var ju inte mitt val. Ändå kostade det mycket, mycket.



Weeii

Ska börja blogga igen. Det känns som att jag blir så rastlös när jag har kollat alla bloggar jag läser och kollat allt annat shit som, bilddagboken och så. Så då bestämde jag mig för att börja blogga så slipper jag det där rastlösa och kan skriva av mig här istället! Smart va?

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva men det är väl sånt som märks!? Antagligen typ vad jag gör och vad jag har gjort och sånt annat som alla andra gör haha xD Jag ska även fixa designen och fixa lite med den, så den blir snygg. Men det tar jag senare någon gång.

Skolan har börjat nu efter sommarlovet och det känns inte alls så bra, vem tycker det lixom. Men men, vill man få ett jobb så finns det väl inget annat större altenativ, jag menar inte att det är omöjligt att få jobb om man hoppar av gymnasiet men vill man bli något annat än en städare så borde man satsa på Gymnasum.

RSS 2.0