SolSolSol

Har nyss varit på kalas hos ståhlas släkt ;) det v ar faktiskt kul, och mysigt! men snart ska vi ut? ååh, imorn skajag till svärtinge och sola hihih :) För nu jävlar ska jag bli brun, även fast det är lite svårt förmig xD

hahaha

Mamman frågar sin dotter:
- Vad ska du göra om du blir förföljd av en våldtäktsman?
- Jag skulle dra upp kjolen, så att han drar ner byxorna.
- Men flicka! Är du helt från vettet!?
- Men mamma, tänk lite. Vem springer snabbast? En man med byxorna nere, eller en tjej med kjolen uppe?


(aaaa)

Jag hatar dig så det inte finns ord för det

Jag försöker och försöker att bara glömma dig för allt du gjort, men det är inte så jävla lätt när man ser dig ibland och träffar på dig, och blir påmind. Du är en jävla äcklig fucking hora och jag hatar dig så mycket att det gör ont i magen på mig. Det finns ingen jag verkligen hatar så, förutom DIG. När jag tänker efter finns det ingen jag vill illa, eller ska hända något illa om, förutom DIG. Det har gått mer än ett år och jag gråter fortfarande över det. Allt skulle vara så jävla bra om jag inte hade fått reda på det. Då skulle jag för mesta del må bra, känna mig älskad, känna att kärlek verkligen finns och att otrohet inte existerar, inte för mig iallafall. Om jag visste det från första början när jag mötte dig, skulle jag nog fanimig sagt NEJ, stå emot och fortsätta med mitt vanliga liv. Men så är det inte och jag försöker ta livet som det är, det har jag försökt länge nu, och jag antar att jag kommer fortsätta med det, även fast jag kommer få ett riktigt jävla sug i magen, ont i bröstet och känna mig blåst och helt jävla värdelös när jag ser dig eller bara blir påmind. 

Det är så jävla sant, jag hatar det så jävla mycket. I mina ögon ÄR du själva äckliga satan. 

ååh mitt huvud

har asont i huvudet, usch! venne varför men varje år är det typ 3 månader i streck som jag mår som ett helvete, ont i huvudet, yr som fan, ont i magen osv.  Men jag mår ändå lite bättre eftersom att det är SOLIGT idag, och det är väldigt sällsynt nförtiden här i Sverige haha xD

Har inte tränat på evigheter känns det som och det känns inte bra, haha. Ska kanske träna imorn, fast då blir jag ensam och det är inte kul! menmen, vill  man vara fin får man lida pin,,. typ haha. Just nu kollar jag på tv och sitter vid datorn, men snart ska jag ut och träffa lite humans you know xD.


 

Har kommit hem

Har kommit hem från landet, har duschat och gjort mig iordning fett skönt! Det var jätte skönt och mysigt på landet, verkligen! Just nu sitter jag hemma hos ståhla med matte och jimmy! 

Midsommar

Har nyss duschat och gjort iordning allt utan håret, orkar inte haha. Ska till min mormors kompis land och fira midsommar. Mamma och pappa kommer och hämtar mig och ståhla om ungefär en halvtimme. Tar ungefär en timme att åka dit. 

GLAD MIDSOMMAR :D<3

Kan inte sova

Är trött men ändå inte?! humm,. kanske kan bero på att jag har spelat sims hela natten xd det är vääldigt kul! Men om jag somnar till 5 så har jag sovit cirka 8-9 timmar tills jag ska upp och duscha och göra mig iordning igen.

 Idag har jag stått med bästa nelly och sålt jordgubbar med henne :d hihih. har typ bara gjort det fan ;o 

Men, ska försöka sova nu, goodnight! 

Vad jag köpte på stan

Idag har jag varit i stan med Nelly, jag köpte ett par trosor, som passar nya behån också, en näspiercing, en necessär till mitt smink och ett par shorts. ääälskar att köpa nya grejer <3

Sims 3 är jätte kul :d hihi.

Nu är det mitt, sims 3

Bilderna funkade inte att lägga över av någon konstig anledning. Ska jämt krångla. MEEN nu har jag fått SIMS 3 och jag är överlycklig, det är skit kul! hihi. 

Uppe tidigt en lovdag fan

Kom nyss in från att ha varit ute med Ludde! Suck,. måste gå ut med han så här tidigt, åkte från eneby till ektorp vid 11 imorse, för att dte är ingen hemma och jag måste gå ut med ludde då eftersom att jag är ledig. Så nu är jag hemma igen och ska snart göra pannkakor, som jag är så duktig på :d Efter det ska jag duscha och göra mig iordning och sen ska jag ner till stan och köpa lite grejer. Nu när jag äntligen är hemma kan jag lägga in lite bilder; Gör det i nästa inlägg förresten xd Hiiihi


Eminems relax

Jag tycker om eminem, hans nya skiva kommer finnas i mina händer snart <3


Sommar,sommar

VAR ÄR DEN? fan det är ju svin kallt ute nu, om kvällarna måste man ju gå med vinter jacka, och det låter helsjukt eftersom att det är JUNI och sommar?! Brr. Vintrarna blir bara längre och längre och sommrarna kortare och kortare, sorligt nog.

Igår kväll va jag ju på fest, som jag inte varit på sen nyårsafton. Helt ärligt så känner jag mig ganska duktig :) Eller kanske har tagit någon cider, öl nångång ibland men det handlar ju bara om en eller två stycken! Nu kan jag fan behärska mig normalt när jag är full också, så jävla skönt. Men idag känner jag mig jätte ful och skabbig. Usch, ajuste igår fick jag reda på att det var en på festen som HAR skabb, jag fick panik och sprang därifrån. Sen var jag bara tvungen att kolla symtomen på internet som kommer om man har det, men OFTA man går på fest när man har skabb, jävla fjortis som inte kan hålla sig borta från dricka och fest ens en vecka?, sorgligt. Skulle tränat idag, men mådde skit och orkade inte ta mig fram till telefonen och ringa lilla Maria, förlåt :(

Sitter på ståhlas mammas dator nu och här finns det några bilderfrån förra sommaren:


Kisse som sitter mellan mig och ståhla påväg till tyby


ståhla och inte jag ;) lovar det är inte jag..


Vi som har mysigt, markus, ståhla och jag


Vi "duschar" haha


Det fanns ingen dusch där uppe så vi duscha kroppen och håret i sjön istället, man kanskeinte blir lika fräch och ren men mysigt äre iallafall!

förlåt för jag är så lat

Jag är lat, vädligt lat. Så lat att jag inte ens orkar skriva här. Då är det illa. Idag mår jag inte alls bra, bakis som bara den, usch det är det värsta som finns, nästan. UschUschUsch. Men nu. lovar jag att jag ska skriva något typ varje dag, till att börja med iallafall. Jag är inte hemma idag, så idag kan jag inte lägga in några bilder. Det får bli när jag kommer hem. Kanske nångång i veckan.

Igår hann jag göra mycket saker

Igår kändes som att jag hann göra sjukt mycket grejer pga av att jag gick upp ganska tidigt även fast jag var ledig, det här hann jag göra; Träna på gym, gå på stan, spela biljard, rensa ALLA filmer och dvder, laga mat två gånger, gå ut med Ludde två långa promenader, kollat igenom alla matrecept + bakrecept, städa mitt rum, spela sims och kört dart. Det kändes som det var mer än vad det var ;o menmen, det var mycket för att vara MIG, och jag känner mig duktig :d

Plus att imorse när jag skulle till gymmet så klantade jag till mig ritkigt ordentligt. Jag åkte till gymmet vid 10 och träffade Maria där, när vi hade kommit upp till omklädningsrummet så kom jag på att jag hade glömt mina träningsbyxor, och jag kunde ju inte träna i jeans, svettigt och äckligt. Men då tänkte jag att jag kunde ta bussen hem och hämta mina byxor och ta en annan buss tillbaka, och det tar typ 10-15 min samanlagt, men självklart så har jag precis missat bussen och så var jag tvungen att gå hem, för det kanske skulle gå snabbare än att vänta på nästa. Och det gjorde det också, när jag kom hem så tog jag mina byxor och kollade på klockan men då hade jag missat den bussen tillbaka också. Men det gjorde inte så mycket för jag kunde ju cykla tillbaka, så jag gjorde det. Vi tränade som vanligt. Men sen när jag skulle hem igen så tog jag bussen och glömde helt bort att jag hade cykeln nere i stan, det kom jag på, på näst sista hållplatsen, jag gick av där och gick tillbaka till stan för att hämta min kära cykel och cyklade hem, snacka om att jag var dö sur när jag kom hem xD

Mysipys

Nu ska jag äta varma mackor och dricka varm oboy och mysa med älskling framför tvn, det gillar jag :D <3

Wiie, jag kan göra pannkakor

Det är första gången i mitt liv som jag gör pannkakor och tittpåfasen jag klarade det också :D Tjoho haha


Dont talk to me

like you want to be with me. Jag början fan förstå vad du är ute efter, fuck u.

Bilder kommer imorn.


Himpafältet

Var i himmelsalundsfältet idag och hade brändbollsturnering med hela tjocka skolan idag. Måste erkänna, grymt Tråkigt . Vi satt där och frös och hejade (eller inte) på våran linje mohaha. Fast dom var allt ganska duktiga :).Fast lite sur var jag, eftersom att solen inte var där och jag hade lagt på solsalva i fyllo onödan på axlarna, jag som hade tänkt att sola medans dom spelade, haha. Idag ska jag lägga in bilder här, har inte sladden på mig just nu som vanligt. Men lite senare så :)

Jag längtar efter solen och värmen <3

<3

hade super mysig kväll igår <3 Jag känner mig lycklig och jag älskar dig Ståhla och de flesta andra men ett plus på min älskling ståhla såklart!


:)

Snart är det sommarlov :)

Giiitarrrr

wiiho, lärde mig nyss bamses sång på gitarr, hihi. Jag kan sveriges nationalsång och Bob Marley - redemtion song också, det är ju Alltid något ;) Nuär jag Lite blondare. Fast bara lite. thihi.

Börja spela gitarr igen :)

Det är fett kul! Imorn ska jag klippa mig och färga håret!

RSS 2.0