<3

You told me a secret, a really big secret. I will keep it in my brain, and never tell anyone. I'm happy, oh I'm so happy, so happy that you told me.

What can I say?!

Skolan idag, slutade kvart över 11, så sen drog jag hem en stund och gjorde mig iordning lite för att sedan dra till stan och träffa lilla Nelly och Matilda! Vi drog mest bara runt på stan och kollade lite, tog en kaffe på Espresso house. Sen drog jag och Nelly till biblioteket och vad som var tänkt var att vi skulle plugga lite där, men så blev dt ju självklart int. Sen kom iallafall Tim och schäfer förbi ett tag och gav mig en cigg, sen drog dom vidare och jag och Nelly drog till stan en stund till, och nu sitter jag här och svullar godis :)

Imorn slutar jag kvart över 11 då med, så då blir det nog att träffa Jonte ett tag, sen är det en ledig Torsdag och då blir det supa och festa :D Äntligen klar med dom där jävla tabletterna.

.

I don't know if I can trust you, it's your fault. You can only blame yourself.

.

Shiiit, har städat Hela rummet nu, helt slut i kroppen fan (a) dt är typ dt ända jag har sysslat me idag, förutom att min kusin och moster kom förbi och vi tog en liten fika. Pluggat har jag också gjort förresten, känns skönt att få klart med alla jävla uppgifter vi får. Men nu ska jag duscha sen käka sen sova eller nåt :D

Bilder från igår hos Anton.
Ersson och Hannah

<3

Ikväll ska jag ta den sista penicillin tabletten, känns jätte skönt verkligen! Men får iallafall int dricka med tanke på att jag ska ta den ikväll under festen. Men dt är lungt! Nästa vecka går jag i skolan tre dagar, sen är påsklov som sagt! i'm happy :D
Nu ska jag fixa håret och sen dra och möta upp Natha och Ersson, sen drar vi till Anton! :)
hihih :D

Du blir snyggare för varje gång jag träffar dig :o

Börjar med en bild på de söta paret haha :D
och avslutar en bild på den söta Tim :D

blogg.se vill aldrig göra som jag vill :@

Kameran följer med mig idag och imorgon, så dt kommer upp ett par bilder här! :) Ska till stan snart och möta upp Natha sen kanske vi drar till Kapten och Tim och så ser vad som händer sen.
Imorgon blir dt  fest hos Anton, niice!
Tre skoldagar kvar sen är dt ju påsklooov! :D

Fyfan vad du äcklar mig.

Kom nyss hem, vart och träffat Micca en stund, som ville prata om lite. Innan dt var jag me Tim och några, vi satt i någon föreningslokal med fett mycket roliga spel. Tv spel alltså. Konstant rökande också.

I skolan idag fick vi gå på nån föreläsning eller mer information om medie-teknik, föreläsningen sög, kunde visat ut just vad medie-teknik är lite bättre tycker jag. För medie-teknik kan vara roligt, om man visar ut dt på rätt sätt som sagt.
NU har jag väldigt ont i huvudet och funderar på att gå och lägga mig, imorn blir det och fota i skolan, shit ;o
Godnatt.

.

Har vart i stan hela dagen i dag typ, och åkt en trip me Natha :P vart i skolan också och haft riktigt tråkigt på Malins lektion. Lika tråkigt varje gång. Blev som vanligt inte mycket gjort, lägger på mig uppgift efter uppgift. Orkar fan inte skolan längre. Men jo, jag ska fan ta tag i allt och börja om på nytt. Nytt som fan. Ska göra så allt blir bra, ALLT. skiter i det förflutna nu. Pepp som fan!
Sonisphere i sommar :D

Du får mig att må så jävla bra.

Bra skit :)


Shiiiit

SÅ JÄVLA SNYGG, jag tror jag dör :o

Helgen

Festat i helgen, men int druckit en droppe! :) haha känns som jag är nån jävla alkoholist som är jätte stolt över att jag int druckit en helg :| scary. Men jag käkar penicillin så får int dricka, eller får och får ja väl. Men dt är ju int speciellt bra för levern om man säger så, och jag orkar int börja om med penicillinet heller ifall dt skulle sluta verka. Får int dricka nästa helg heller, ska käkat i 10 dagar :) Men klart man kan ha kul på fester utan alkohol också! i fredags var jag me natha hemma hos Anton, för Jonte firade sin 18-års dag där, och igår var jag med Tim och Nelly hos kapten och hade chillfest typ, dö kul! Idag har jag bara slappat och svullat, sitter just nu och lyssnar på The Offspring och försöker plugga lite till svenska provet som jag kommer få IG på imorn! haha.

haha :D

Do you remember?

Dt sätter verkligen sina spår.

.

What would you say if i say I still love you.

:D

18-års fest imorn! :D GRATTIS JONTE <3

.

Kom nyss hem, vart på stan en stund me Natha och Isak, vi drev bara runt i butiker xD Träffade Tim en liten, liten stund med :) Nu sitter jag och käkar kladdishkaka, fett gott och jag kommer bli tjock ;) alltså jag gör för många smileysar :| skitsamma :D Orkar int skriva mer nu xD
Lurvigt värre xD Vi klippte håret runt hans ögon så hans ska kunna se något, och nu ser han ut som en uggla. Så jävla söt! :D

Mariiio Kart

Idag har jag vart med Jonte hela dagen, eller typ iaf, träffade Tim i stan en stund. Men jag och Jonte spelade mario Kart hemma hos honom, fett kul! :D Sen var jag så sjukt trött, så vi somnade. Älskar att sova på dagen, fast det jobbiga är bara att gå upp och sedan kunna somna på kvällen sen. Jag gick faktiskt till skolan idag, men så självklart var våran lärare sjuk, och dom tog ingen närvaro?! Så kunde lika gärna stannat hemma och sovit, menmen.


Imorn ska jag till Doktooorn :( och kolla min hals, har så grymt ont. Inget hjälper, har testat massa saker + att jag haft ont i mer än en vecka nu och inte lite ont heller, borde kolla upp det! Halsfluss :o men ne, så kan det ju inte vara. Nu ska jag ta en shot av hostmedicin, byebye :)

.

The spring is on his way, and i think of you every fucking day.
GE mig Gh3, är fett sugen på och spela det! :D

Hemma hos Flum

Wiiiie :D

Var tvungen att ta bort ansiktet på lilla Natha :(

.

I remember you, i will never, ever forget you boy.

Vill inte vara sjuk :(

Blev inte att träffa Jonte idag, mår för dåligt :( JAG VILL VARA FRISK!




Festen hos Patte

Skiter i skolan idag, mår ju inte bra, ligger hellre hemma och käkar daim ;) Men som tur är hittade jag ett strepsils paket förut, har så sjukt ont i halsen, blev jätte glad när jag hittade paketet kan jag lova. Men nu när jag är hemma och inte kan sova passar jag på att lägga upp lite festbilder från i fredags hemma hos Patte :)

Ersson, Tony och Fredde
Patte, Maria, Jag och Natha
Fredde, Hampus, Patte och Maria
Tim
Maria, Jag och Natha
Rosa, Tim, Patte och Maria
Asking och Ersson
Mårten, Jag och Tim

EH, whaaat?

Var i stan en stund förut, satt på Ecpresso house en stund med några, sen drog vi hem till Patte men orkade inte vara där så länge nu när jag är typ sjuk, så drog hem och tyckte synd om mig själv ^^ Lite senare kom Tim och vi satt och kollade på film och käkade kina puffs och så fick han samtidigt höra på mitt ständiga tjat om hur dåligt jag mådde, kortfattat och bra xD
Imorgon ska jag antagligen till skolan om jag orkar, tror inte det men det är sånt som märks. Efter det kommer Jonte hit, ingen aning om vad vi ska göra?! Det också sånt som märks ;)
'


RSS 2.0