Kalas!

Kom hem till älskling för ett tag sen, vart och firad bror som fyller 20. Där fick vi prinsesstårta och bullar&kakor. Muumsigt värre. Han fick en svart mikro , en frän dörr matta och blommor & pengar. Nästa vecka kommer mer folk från släkten som ska fira honom. Idag var det kusiner och mormor där! Oså var ja hes som fan och kunde int prata så värstans tydligt. men det gick även om det slet och gjorde ont i halsen, haha :p Efter det kom vi hit och käkade hummer, revbenspjäll och potatisgratäng, det var dö gott. Och nu sitter vi och gör int mkt alls. Senare ska vi ut någonstans, förhoppningsvis träffa micca.

Är fortfarande lite sjuk. Ont i halsen, ont i huvudet. men käkar ipren som fan så dt känns bättre. Kommer fan droga ipren snart ;o aja ,

Här är lite bilder från Jimmy, min mobilkamera är int spec bra, men ni ser lite iaf ;):










Bara provar mig lite fram

Vet att bloggen ser konstig ut just nu, men håller bara på att prova alla grejer här just nu, så tare lungt fan ;) fortsätter imorn! 

Inte kul och vara sjuk!

Ligger i sängen hemma hos älskling med hans laptop idag igen, och har grymt ont i huvudet och halsen och är febrig och hostig. Inte kul alls. Och i imorn vid 9 skulle jag till tandläkaren, men var tvungen och ställa in det, Eftersom att jag är hostig, det är ju inte så kul för tandläkaren om ja hostar henne slemmigt i ansiktet när hon undesöker mina tänder , hihi. Jag skiter i första lektionen imorn också, engelska. Men andra lektionen, median, måste jag gå, för då ska våran nöjes tidning vara klar, och hannah är sjuk, så isåfall om jag skulle stanna hemma jag med, skulle det bara vara Maria där, och vi har ju så mycket kvar att göra. Så måste pallra mig upp och försöka hjälpa till lite, men med några tabletter och mycket vatten och vitaminer klarar jag nog kanske av det. Hope so!


Ska fixa min blogg imorn eller i helgen, om ja inte glömmer bort det förstås. Eftersom mitt minne är det värsta som finns. Men ska försöka iaf, det är alltid en bra början 8-):D

25-02-09

Ligger i sängen och kollar på men of honor på tv 6, den är bra faktiskt. Men den är så jävla orättvis, folk kan inte sova i samma sovsal bara för att det är en mörk kille som har kommit dit och ska sova. Blev så arg påt. + att det har varit/är så i verkligheten också. hemskt. tänk er om det hade varit er själva :/.

Tror ja börjar bli sjuk, har ont i huvet oh är varm, kanske har feber, oh har lite i halsen osen har ja ont i bröstet också, typ så dt går runt i ryggen, konstig känsla fan :p oh vill int bli sjuk, det är så jobbigt. Ska nog sova nu, så känns dert kanske bättre imorn, meen om ja kan förstås för fillepille har köpt nya delar till sin dator som han sitter oh håller på o grejar med, kommer säkert sitta hela natten, tills det funkar, oh då måste han ha lampan tänd för och se något, och det stör mig grymt mycket, kan inte sova me lampjäveln tänd, haha :p menmen, har väl inget val, haha.


Vann dom i liseberg, dom är så sötaa xd




24-02-09

Ligger i sängen och kollar tv, venne vare är men, bra äre iaf, oså håller ja på att ladda ner alla säsonger av sex and the city, greaaat! Ohh förut tog ja mina första tuggor av en falukorvsbit på väääldigt länge, höll på att spy fan. Hatart verkligen. Kommer aldrig käka det igen fan, haha :p .. intressant 8-) Är så himla sugen på macdonalds mat, efter den där sjuka filmen, oså är ja sugen på apelsinjouice också, men inget är ju öppet nu jue. syyynd :p fan va allt ska vara jobbigt då, haha. osåå..

blev dt inget med det där med gymmet, blev bara skit av det, tyvärr! Får väl hitta på något annat sätt. Men det ordnar sig nog, hoppas ja. Annars kanske vi tar dt nästa månad, om det går? hoppashoppas!! ohh ja som var så glad över att vi skulle börja träna, synd dt med! Men det blir nog bra.


Some picture:












Gym

Kom hem för en stund sen, stekte nyss två korvar med bröd. Gillar det inte så mycket, men vi hade typ inget annat hemma just nu, o var döhungrig. Vi kollade på en film om macdonalds på idrotten förut, Super size me. hade sett den innan hos en kompis, så visste allt men endå, den är sjuk. Dt är en kille som ska käka endast macdonals mat i en månad, i usa. Han spydde efter sin första med super size, dom är äckligt stora asså. Men fan skulle lätt käka det om jag var där, haha :p



Ska ner till stan vid 4 och möta Nelly, ska till friskis & svettis och beställa tid till gymmet, eller till en som visar oss hur vi ska träna och så. Får hoppas att det är bra där :p har inte tränat något på typ 4 år , om inte mer fan? Så min kondition är världens sämsta, haha xd


23-02-09

Det blev väldigt stressigt imorse, somnade inte förens 4 inatt, och skulle upp klockan 6, men orkar fanimig inte en hel skoldag till klockan tre. Och på eftermiddan ha matte prov. Och då bara ha sovit 2 timmar. Glöm det fan. Så tänkte att ja kunde sova en timma till och komma lite senare till upptäckmedia-lektionen, för matte provet är ju viktigare. haha. Men sen klockan halv 8 kom ja på att jag har ju inga nycklar att låsa med, ( va asså inte hemma, var hos älskling ). Oh då blev det asbråttom upp och borsta tänderna och slänga på lite smink, och springa till samma spårvagnen som han och den gick ju självklart om bara tio min, haha. Missade dock den, men tog den andra som gick 1 kvart senare. Kändes fett skabbigt och inte ha gjort något alls och stressat som fan, men vafan hellre det än inbrott i huset 8-) hmm.. eller inte.. haha.


Lördag

ALLA HJÄRTANS DAG <3



Fredag

äntligen fredag fan, har engelska. Ska få veta betygen snart.
Får hoppas på ett G iallafall. Orkar inte bry mig om engelska.
Suger som fan på det.

 Bara 5 timmar kvar i skolan, sen äre ju sport-lov. Skööönt :)
Men ska läsa någon jävla bok skit nu, på engelska också,
fattar fan inget . hahah                       byebye

Torsdag

Sitter i skolan, har datorkunskap. Nu vet ja var ja ska ha praktikplats.
 Ska åka ner i eftermiddag till ett ställe som man arrangerar (stavas?)
 festivaler på. Dö kul ju. Hoppas det finns plats där också , haha :)
Annars ska ja nog kolla på barn&ungdoms mottagning på något sjuk-
hus. hooooooooooopppas!


Ektorp

Har flyttat ifrån huset nu och flyttat till
en lägenhet i ektorp. Kommer nog bli
bra, har fått egen ytterdörr och toalett
också, känna ganska skönt. Kan slå
igen dörren in till andra delen av
lägenheten så blire ju som en egen
lägenhet, som ja int betalar själv, haha
Coooolt!

ohh jag har huvudvärk också. Jobbigt
värre, gå och käkar om 10 min, men
antar att maten smakar skit som alla
andra maträtter här, hatart. oooh.


Fredag

äntligen äre fredag fan, va händer ikväll då ?
Jag hoppas på någon kul fest iallafall fan.

Är i skolan nu och har engelska, fast vi har typ
ingen lektion iaf, för sitter bara vid datorerna
och gör Inget alls, läraren är ute och snackar
med någon ? ingen koll alls fan, soft. Har prov i
eftermiddag på  microsoft world, hoppas det
går bra! men antar att det är ganska enkelt.
Och själklart bara för att jag säger det kommer
det gå piss , haha. Som vanligt.

Nu har snön kommit igen också, det är svin kallt ute
fan det är våren som ska komma nu, det kommer
säkert bli som förra året, snön kommer lagom till
mars-april. Lagom till våren, fan haha! Jag som vill
ha sommar och allt sånt mys. Lääängtarrr.






RSS 2.0