Du gjorde mig stark, så jag kommer aldrig glömma dig.

Men va ni än gör, gamla minnen dör, 
kvar är jag med känslan av att va utanför.
Och jag vill inte skaffa nya vänner,
men du har hittat nya rum och en ny att leva med.
Jag hatar att jag känner de jag känner, men jag vill inte vara här utan er.


.
Ska nu iväg och köpa cigg.
Ge mig pengar, så jag kan åka härifrån!
och jag tycker om dig mer än lite mycket :)
Ge mig ljuuus, orkar int me allt mörker.

I can't make it without you

Känns som jag är den ända här som förstår er, eller snarare Dig. Jag vet att du inte ljuger att du inte snackar bullshit. Jag vet hur du tänker, vad du vill komma med och vad du vill få ut. Jag förstår allt. Jag är som dig, vi är likadana. Jag tog dt efter dig, eftersom jag förstår allt nu. Du lärde mig, dt tog ett bra tag men nu har jag insett och jag förstår allt. och jag förstår att alla andra är skit som int förstår. För dt blir bara så fel för er och dt skapar bara skit.

I can't belive it

Bara en massa jävla trubbel överallt. Hur orkar folk bete sig som dom gör? Jag förstår mig fan inte på mänskligheten och såna som ska kallas "normalt" folk, dt är bara fucked up alltihop. Jag vill bara bort från den här jävla skit staden. Sluta leva i någon jävla fantasi värld, och börja förstå vad verkliga livet betyder.

You will always be special to me.

Vart i skolan idag och haft redovisning i svenska om Relationer. Det gick väl helt okey faktiskt, hoppas på ett G iallafall^^ Efter skolan drog jag till stan en stund och träffade Tim, sen gick jag runt lite där med Natha.


Hoppas på vattenpipa i nån park i solen imorn också, låter härligt! :)
Längtar till fredag som fan, då får jag ju pengar en limpa John silver och vodkaa! (a)
'
Fest bilder från Gagge i fredags:
hahahah fin va xD

:D

Har bara tagit dt lungt hela dagen, typ städat lite och så. Snart kommer Jonte hit för att sova här inatt :) Ska snart gå och möta honom, får en cigg ju! Nationella prov i svenska imorn, suger bara att jag int kan något :(

Nu smsa han att jag skulle börja gå, så byebye!

.

Äntligen är det fredag, har vart en skit jobbig vecka fan. Fest ikväll, ska bli kul iallafall, ett bra slut på skolveckan :D

Lite mer än en och en halv månad kvar, sen är det fan sommarlov :D

.

hmmpf, jag saknar dig så himla mycket :(

Nu ska jag sova, mår inte så speciellt bra, dt måste vara pollen!? :p

:)

Ge mig ett badkar, jag vill bada :(

Imorn är dt skola, viiilll iintee! Men efter dt ska jag träffa Nelly, så ska vi iväg och träna! :D Har inte tränat på evigheter, så dt kommer nog sitta fint. Nej nu ska jag ut och röka, sen in och sova. Godnatt :)

.

I have no life without you.

.

Håller på att fixa håret, ska till Jonte och sen ska vi kanske på fest! haha har inget annat att säga så ska fortsätta med håret sen åker jag :) finns på telefonen(rna) om nån vill nåt ^^ byebye.

fan va jag saknar sommaren asså! Allt annat också.

.

Var på fest i i lördags, som int slutade så bra. Men ändå slutade det så bra det kunde. Känns som en sten som lättat från mitt hjärta eller nåt, jag är bara glad att vi kan vara vänner. Du betyder tydligen sjukt mycket för mig fortfarande. Igår vaknade jag med världens huvudvärk, jag drog hem och somna en stund och sen drog jag och träffa Natha en stund i stan, sen drog jag till Jonte.
Snart ska vi få besök av min bror och hans tjej, vi ska käka påskmiddag :)
.
.
.
.
.
Ångesten kommer fram, men jag skiter i det. Du är det finaste som finns, du borde bara få veta det. Ge mig lite mer tid, så blir det bra. döööh.

Grattis på 18-års dagen Micca <3

Gör mig iordning lite för att dra till Micca :) FEST!

(gammal bild)

.

mmmmmh jag fick ett påskägg haha, nu vart jag för glad för att stanna hemma så nu ska jag träffa Jonte ett litet tag haha :D

.

Känner ingen ork till någonting idag, stannar nog hemma ikväll. och tar det lugnt. Ska upp ganska tidigt imorn och dra på påsk middag! Träffa kusiner och bror :) Sen på kvällen ska vi fira Miccas 18 års dag, ska bli kul!

Var på fest igår hos kapten, helt okey! Bakis som bara den idag bara :/
Nu ska jag köpa godis och chips och svulla hemma, dt var ett tag sen.

RSS 2.0