tar en paus

mår inte bra, tänker för mycket.

Sola solarium

Har nyss kommit hem från skolan och ska käka gröt! (nej jag bantar inte, jag vart bara sugen på risgrynsgröt xD) Jag ska bara käka upp gröten sen ska jag till haga och sola. Första gången det här året, fast jag är ju lite förkyld fortfarande så kanske tar lite mindre tid! Det får vi se. Jag måste eller ska försöka iallafall att bli brun ;) men jag blir bara hela tiden ljusbrun alltså ljus,ljus,ljus brun haha xd

Åh imorn ska vi lämna in datorerna :( I'm gonna miss u baby. Får klara mig med den strationära under sommaren!


Supersize vs superskinny

ett skrämmande program enligt mig, haha. Den ena är grymt smal och den andra är grymt tjock. Den som kom på det här programmet är smart, jag tycker att det är jätte bra. Vilken skillnad det är på dom asså! Man får se hur hemskt dom båda lever och när dom ska byta maträtter så pallar den smala inte ens ta en tugga typ. Så sjukt, men gillar programmet.

Har ganska nyss kommit in från balkongen från att ha spelat Dart. Nu sitter jag med ståhla och kollar på tv, Antar att vi snart ska gå och lägga oss eller kolla på någon film. Men nu ska jag gå och ta bort sminket och borsta tänderna! Godnatt.

Just idag älskar jag livet

Det har varit en härlig dag idag <3 Solen har vart framme, jag slutade skolan tidigt och började sent. Behövde bara vara i skolan i en kvart. Alla har varit på bra humör idag och det är lika med att jag är på bra humör. Jag har vart ute och gått med ludde och ståhla och spelat dart och käkat god mat och bara njutit. Det känns undebart. Just idag älskar jag livet, tänk frammåt inte bakåt, Glöm dett förflutna!

Jag älskar dig älskling! Du är mitt allt.


Ludde, han är så mysig! Jag bara älskar min lilla kungspudel, Jätte mycket!

jag är bäst på Dart

Seg dag, för mycket tänkande, men ska tänka positivt och se det mörka som ljust.

Hihi igår satt jag och ståhla i typ flera timmar och rullade cigg, det vart ett par stycken, räknade dom och det vart 98 st xd Idag har jag varit i skolan i en kvart typ, vi hade livräddning. Vi skulle visa hur man räddar livet på en som nyss hade drunknat. Behövde bara sitta där och lyssna och sen dra hem, Så just nu kör jag dart med ståhla på min balkong, :D Ser ut att gå bra för mig ;) Dart är ju ett pil spel för dom som inte visste det, haha det kanske bara är jag som är efter och inte fattade vad pil spel hette för typ någon timme sen ;)


Ciggen vi rullade, det blev ett par :d

Usch

Jag har tänkt om och hoppas så sjukt mycket att jag tänker rätt, annars vet jag inte vad jag ska göra. Jag är också en människa med känslor, jag orkar inte hur mycket som helst ska du veta. Men försöker på nytt hela tiden, men som sagt, jag orkar inte hur mycket som helst.

Fan va skönt,

Jag klarade matteprovet, men dock inte engelska provet men det ska jag göra omprov på imorgon. Hoppas verkligen att det går bra, är faktiskt inte nervös. Det är det som är det konstiga. Men får se hur det blir.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 3, för då ska jag gå till erica, engelskaläraren och fråga hur jag ska träna till provet imorn, för fattar inte hur jag ska träna på det. Så får se hur det också blir. Idag ska jag hem och vi ska sova hemma hos mig till helgen, då kanske vi ska till Göteborg, fast det är inte säkert att jag ska me dit för kanske ska med mamma, pappa och kanske Jimmy till någon riddareborg, hihih. Får se hur det blir det med, haha mycket får se hur det blir xD Men nu ska jag göra färdigt arbeten.

Lite bilder

Så, nu har jag duschat klart och sitter här med bejbis morronrock med blött hår och kollar på Klick, som är as bra!

Här kommer lite bilder, det var visst färre än jag trodde xD


hahah såå söta, dom bytte hattar/kepsar och gayade sig lite ;)


matte, ståhla och dennis (kolla mattes min xD)


andra matte och ståhla på gungan i eneby


hihi sötaste nelly med roligaste minen haha xD


älskling som klipper gräset hos hans mormor&morfar för lite småpengar ;)


Lägger in bilder snart

Nu ska jag duscha, sen ska jag lägga in bilderna :)


Internet är mitt liv, höhö

Internet har inte funkat på en hel dag och jag får damp, för mitt liv ÄR internet, nästan iallafall! Men nu funkar det, and i'm happy :D I torsdags var jag ute med lite folk i eneby och hade det roligt. Vissa personer går att ha kul med i eneby iallafall, haha! I går tog jag och ståhla det bara jätte lungt. Och  idag är jag jätte trött men är ändå fett sugen på att gör något, så får se vad det blir. ståhla och jag ska snart ut och träffa matte och några efter att vi har käkat, men vi får se vad vi gör.


Jag hör fortfarande jätte konstigt i mina öron, ibland hör jag jätte högt i ena örat och jätte lågt i andra och så håller det på varje gång jag sväljer eller gäspar, det ät jätte jobbigt! + att min näsa är täppt. men det går framåt iallafall, snart är jag frisk! Imorn är det morsdag så då ska jag hem och käka tårta och massa gott! Och så kommer Jimmy hem också. Så imorn ska jag lägga in bilder från itorsdags, för sladden ligger hemma.


Jag börjar bli frisk :D

Friksare iallafall, har ont i halsen men inte som förut. Det är lite bättre! Min näsa är täppt 24/7 men nu använder jag nässpray, så jävlans skönt haha. Och så har jag ont i huvudet, men det funkar med ipren. Det börjar bli lite bättre, allt är lixom inte extremt nu. Så när jag blir helt frisk ska börja sola lite solarium för att på börja lite solbränna. Ge det ett lite försprång alltså ;) Fick höra igår att Djungelvrål hjälper mot halsont, så det ska jag svulla i idag! Har tröttnat på halstabletter nu, spyr om jag äter mer. Jo en grej till, känns som mina öron ska sprängas, hör typ ingenting men ändå så typ trycker det i öronen, haha. Jag tycker synd om mig själv, jag vill ju vara frisk, och speciellt nu när vi har lite extra ledigt!

Jag måste erkänna

Pokemon serierna är fan bra :D hihi.

Oboy Oboy

Jag har fan blivit besatt av Oboy, det är nästan det godaste som finns! Dricker minst en kopp varje dag. Har varit och bytt tid till Gymmet till nästa onsdag istället, maria skulle till tandläkaren, så det gick inte den här gången. Då blir det träna nästa vecka då! Nu har vi ledigt i fyra dagar, ganska skönt! Och sen kommer det bli slappt i skolan, vi kommer inte ha många lektioner alls utan typ såna där friluftdagar och temadagar istället.

Snart är det sommarlov <3





Ludde suktas efter min pomme xd


Vill inte vara förskyld

Kvällen och morgonen är det värsta när man är förskyld. Det är hemskt, Känns som att världen ska gå under eller något. Jag sitter här med ett snytpapper i näsan, det bara rinner, haha. Och min hals känns fu*ked up. Det känns som att jag har feber också, fast jag måste gå till skolan imorn, dels för att jag har lovat att vara där varje dag tills sommarlovet och dels för att jag ska få studiebidrag och dels för att jag ska få G och klara av kursen, måste ha hjälp med en sak, jag inte klarar av själv. Jag tycker faktiskt lite synd om mig själv! :(

Nu ska jag skriva en bokresencion om en bok jag inte har läst! DE NI ;)

Jag är sjuk :(

Jag har världens halsbränna och huvudvärk, jag lovar att det är som straff för att jag stannade hemma från skolan igår! " Jag lovar, ska inte göra det igen'' eller inte, haha xd men kan ju alltid försöka. Idag hade vi ha nationellt prov i matte, och jag tror faktiskt att det gick bra för en gångs skull, trots att jag inte sov ett dugg inatt pga av min hals. Känner mig rätt stolt! Hoppas, hoppas verkligen att det gick bra, orkar inte plugga mer matte. Jo och så bara för att ja säger så kommer det gå piss. Så jag säger så här: Tror det gick åt helvete, jag kan inte matte blabla. Men jag är faktiskt jätte dålig på matte, men eftersom att jag pluggade matte för första gången så lärde jag mig lite, höhö! 

Idag ska jag endast leva på Te, varm oboy och halstabletter, just so you know! 
Nu ska jag bara gå ut med Ludde och sen ska jag till eneby. där har jag bestämt att jag ska kolla på sex and the city filmen, har redan sett de ett antal gånger, men tröttnar aldrig, den är sååå bra! Längtar som bara den till 2.an kommer ut!  




usch, men man lever bara en gång xD


Regn är det värsta

Har nyss varit ute i regnet med hunden, usch hatar verkligen regn. Blir så deppig av det + att det förstör mitt hår. Fast Ludde älskar det, han blir hur sprallig som helst. Jag skulle typ dö om jag var en hund som var ute i regn, dom har ju hur mycket hår som helst, haha!

Idag har jag bara sovit hava dagen och rensat ur min garderob med massa gamla kläder. Dom ska till loppis ;) Så snart blir det och gå på stan med mamma och köpa en helt ny garderob med helt nya kläder, det ska bli nice! Jag stannade hemma från skolan idag för att vi hade redovisning av våran webbsida och jag har typ inte ens börjat på den, så fick panik och stannade hemma, haha. Men jag har faktiskt ont i magen också, och hatar att vara i skolan när jag har ont i magen! Stackars mig. Men nu ska jag sminka mig och sen gå till bussen för att åka till eneby till min älskling.



Älskling (till höger) och några i eneby

Helgen har varit bra!

Helgen har varit skön! i fredags åkte jag ju med älskling till Göteborg till hans pappa, när vi kom fram åkte vi ganska direkt till en grillfest, fast var mest där för att kolla läget lite, kolla vad det var för folk där, det var okey, efter det åkte vi till en som hette Pia. Där var vi resten av kvällen och kollade på Talang 2009. Sen åkte vi hem och sov. På lördagen vaknade vi vid 12 av att min mobil ringde, det var Ståhlas pappa som ringde och sa att han hade vart och köpt frukost och lånat en moppe åt oss så vi kan ta oss in till stan eller vart som helst, när vi vill! För han skulle jobba nästan hela dagen, ganska soft! Så vi åkte omkring på den till olika kioskar och köpte godis och läsk och sånt gott. Sen lite senare träffade vi Pia och mats så käkade vi på en thairesturang, Det var Jätte gott. Blev nästan så mätt så jag spydde. t.om. ståhlas pappa sa: " Såhär mycket var det längesen jag såg dig äta Sandra" och så log han, hehe! När vi hade käkat färdigt vid halv 9 drog vi till Bergakungen biosalong och kollade på Änglar och Demoner, den var helt Ok, jag brukar annars inte gilla såna "tänka" filmer, för jag fattar oftast ingeting, haha. Men med lite stöd och förklaringar fattade jag mig igenom filmen. Perfekt! Och idag, söndag har jag suttit i en buss i 5 timmar, inte så lyckat men det är sånt som händer. Mats bil pajjade i morse så då var det bara att beställa buss biljeter och åkte hem i en trång buss, men är man två stycken går det mycket snabbare, och speciellt när man är med sin älskling, Mys!



Vi såg en lisebergskanin på vägen till bion, En luftballong.





Vi käkade popcorn på bion, haha fin bild xD <3

Huset var jätte fint och stort

Så,, har kommit hem från huset nu, det var hur stort som helst! Man skulle kunna göra det jätte fint där! Hjälper mamma just nu med maten. Skulle ju träffa nathali idag, men har ingen ork alls, eftersom att jag kom hem vid 5 imorse. Ska träffa henne nästa vecka istället :). Men nu ska ja fortsätta med maten!


Nu ska jag iväg på Skräcknatt

Kommer hem vid kl 6! Men då kommer jag sova, för sen halv 2 ska jag kolla inne i huset i Tingsta och efter det ska jag träffa Nathali :)

Var och kollade på ett hus i Tingsta förut, den är stor, 6 rum och kök, två toaletter och två garage utrymme och utehus och allt möjligt. Vi kanske ska flytta dit, men det är inte säkert. För bussarna går inte alls ofta och den går på  så pass dåliga tider, så jag kan ju inte komma därifrån som jag vill, för isåfall blir det att jag aldrig kommer vara hemma utan kommer sova i stan för det mesta. Men om man tänker efter, så fyller jag 17 nu i sommar och då är det ju bara ett år kvar tills jag får körkort och bil, så då kan jag ju åka bil vart jag vill + att nu har jag ju en moppe som jag kan åka på, men dock inte på vintrarna. Då får jag ju ta bussen, men om man tänker efter så går ju allt ihop iallafall! Så kanske ska satsa på det iallafall! För ett stort hus med stor tomt är egentligen inget man tackar nej till om man bor i en lägenhet i ektorp, och har varit uppväxt i ett hus. Saknar att bo i hus som fan. Hörs sen.

Little miss sunshine

Hade nationellt prov i matte imorse, hoppas det gick bra, Del 2 gick bra iallafall, det vet jag. Men del 1 var svårt! Efter det åkte jag hem, eller käkade i skolan och sen åkte jag hem och kollade klart på en film, Little Miss Sunshine, Kollade början i skolan innan lunchen med Maria. Den filmen var bra, fast lite skum, fast jätte rolig. Idag ska vi iväg på skräcknatt med klassen, haha undra hur det blir xd Där ska vi stanna kvar till klockan 5, asså på morgonen, och det kommer inte jag palla fan. Kommer somna efter första filmen, om vi nu ska se på film förstås. 

Wiie snart ska jag och nelly sälja gammalt shit på loppis, haha det ska faktiskt bli jätte kul. Med rätt sällskap blir det alltid kul! 

Night Rider

Somnade med älskling förut, vi sov kanske tre timmar. Fett skönt.Vi vaknade av allt jävla ljud utifrån fönstret. När vi inte kunde somna om, satte vi på en film, kommer inte ihåg vad den heter just nu, men skriver när jag kommer på xd. Efter det spelade vi lite guitar hero och nu kollar vi på night rider, haha.

Göteborg i helgen :)

Nu ska jag sluta tugga tuggummi

på väldigt länge, för har så ont i magen och känns konstigt, det kan ju ha med mina tuggumin och göra. Magen blir lixom uppsvelld och spänd, haha asså det låter helt fel, men ni fattar xd men iallafall, nu ska jag sluta äta tuggummi på länge och se om det blir bättre. Annars måste jag till farbror doktor.

Nu är träningen äntligen bestämd

Igår var jag med Nathali hela dagen, efter skolan asså. Gick hem lite tidigare därifrån för mådde piss i huvudet, som vanligt. Har fan jämt ont i huvudet. Ohno, kanske svininfluensan?!? haha. Men iallfall, Natha och jag var på stan en stund och letade efter saker till hennes nya fina lägenhet, vi hittade massa fina saker! Och så fixade vi hennes garderob, med typ 100 skor, asså skojar inte! Lite senare åkte jag hem.

Idag har jag haft idrott i skolan efter det åkte jag och maria till stan och köpte ett linne, eller jag köpte ett linne som jag hade lagt undan igår. Sen åkte vi till friskis och svettis och fixade tid till en gubbe som visar hos hur alla maskiner fungerar! Sååå nästa onsdag ska jag fan börja träna! ÄNTLIGEN, har sagt att jag ska börja träna i typ ett år nu, känns som det iallafall xd. Efter det åkte jag hem och nu sitter jag här och dricker oboy och äter honungsmelon. Men nu ska jag läsa bloggar!

Ska snart lägga in ett par bilder

Om jag inte lyckas ta bort dom också vill säga ,, xd

Söndags Party

I skolan ska vi lämna in våra datorer snart, tror det var den 25 maj, och jag har massa filmer, bilder och musik där på, så nu sitter jag med en extern (vet ej hur det stavas xd) ni vet en  typ, liten hårddisk med massa utrymme! och håller på att lägga över allt jag vill spara till min stationära dator. Sitter samtidigt och kollar på Söndags party. Med Mikael Persbrandt och Zack Braff från Scrubs, hihih. Klockrent.

snart är det Tisdag, snart är det Tisdag, snart är det Tisdag. I'm a bit worried, I really am.


Kan man ha tråkigare?

Har jätte tråkigt, inget och göra. Är helt slut i kroppen, vet ej varför. men det gör så att jag inte Orkar göra något heller. Men ska snart käka och sen ska jag och mamma åka till min bror och hämta en grej. Men nu ska jag spela Giutar hero och försöka att få tiden att ,, gå fortare.

Hungriiiig

Sitter i köket hos ståhla nu och ska snart käka god frukost, hungrig somfan. sen ska jag hem till mig. Skriver mer sen!

Lördags kväll

Kom nyss in, har varit ute med lite folk, b.l.a Ståhla, Nelly, Matte och Nilsson. Vi gjorde inte så mycket, först var vi uppe hos ståhla sen drog vi ut. Innan jag träffade dom var jag med nelly, haha roligast, har fortfarande ont i RumpaN nelly xD haha. Är typ as trött nu, har blivit mer tröttare nu för tiden, vet ej varför?! Ganska jobbigt faktiskt. Men ska krypa ner i sängen till älskling nu :) Godnatt!


På tisdag gäller det! UP TO PROOF! (eller hur det stavas xD)


AAAH, fan vad pantad jag är

Jag tog bort alla bilder jag skulle lägga in här, fifan så sur jag är. Jag skulle bara lägga in bilderna i mobilen till memoristicket, och så tog jag bort dom från det andra stället, men då hade jag tydligen tryckt nånstans och så försvann ALLA bilder, FAAAN. Det var ju bilder från när vi var vi göteborg - smögen. Där det är jätte fina bilder, Och bilder på mig och älskling och bilder på Masssvis med saker, fååår ryyck. Känner världens störta ångest, att jag ens försökte mig på det där, AAAAH :@. Men får tänka FRAMÅTT och ta nya fina bilder på grejer och människor. heheh, AAH. haha får försöka att ta samma bilder som jag hade, så gått som det går ;). Men är ändå sur som bara deeeeeeeeen. Låter som mobilen är mitt liv, men det är ju bilderna det handlar om, och man kan ju säga att det är livet, eftersom att det är massa minnen ;/

Modevisningen

Har kommit hem från modevisningen, det var jätte coolt! Men det var inte som jag trodde, jag trodde ju att det var bara Nellys klass som skulle visa upp, men det var ju hela design linjen. Dom var verkligen jätte duktiga! Ikväll blir det bara att ta det lungt. Mår dåligt, har ont i huvudet och lite i halsen och känner mig nere, av pollen. Ska nog fixa lite filmer och göra iordning grejer :d


Jag hatar mardrömmar

Somnade förut typ en timme, drömde en äcklig mardröm, jag drömde typ att jag inte kunde röra på huvudet och inte kunde andas, utan att det typ hackade när jag andades och  så kunde jag inte öppna ögonen helt, bara typ ena ögat pytte lite, och mamma kom in och frågade vad det var och det ända jag fick ut var, måste till sjukhuset, jag måste! :|  fast sen vaknade jag. och sen typ drömde jag att jag gick upp som vanligt och sen vaknade jag i verkligheten och kunde inte resa på mig, så jag somna om och drömde samma sak, jag gick upp och gick till fönstret och sen vaknade jag igen fast då låg jag i sängen och kunde inte resa mig alls och så hände det så några gånger, haha as skumt! det var inte värt att sova den där timmen xd och när jag vaknade hade jag as ont i nacken, men jag kom upp sen iallafall och orkade inte gå till skolan igen så då gick jag ut med hunden istället. Jätte varmt och skönt var det ute. Och så har jag pluggat lite matte också, måste verkligen klara nationella matte provet, måste! 
 
Snart ska jag börja göra mig iordning lite smått för sen ska jag iväg till en modevisning, Nellys modevisning :) Eller aa asså det är ju inte nellys modevsning utan hennes klass som ska gå catwalk och visa upp sina kläder dom har sytt, ska bli kul att se!

I need money

Det var jätte mysigt på stan igår med Natha, vi gick runt och kollade på kläder och pratade och fikade. Men jag hade inga pengar till kläder, så jag kunde förstås inte handla något, och självklart när man inte har några pengar, så hittar man massa fina kläder. Så typiskt. Men får tigga lite pengar av mamma så jag kan köpa något fint linne eller något iallafall. Hatar att gå på stan och inte komma hem med nånting. Fick ett par skor som mamma hade köpt till mig sen när jag kom hem på kvällen <3 

AAH, jag åkte till skolan idag som vanligt halv 8 och när jag kommer fram så är det inte en jävel där från min klass. Så jag knackade på hos lärarna och då hade vi tydligen fått reda på att våran lärare skulle på resa, vi hade fått hemmastudier idag. Så då vare det bara att åka hem igen, antar att dom hade sagt det i onsdags, när jag var hemma. Menmen nu äre skitsamma. Är ändå hemma ;) Tror inte jag orkar gå på nästa lektion sen vid 12, har jätte ont i huvudet och halsen och känner mig yr, för jag inte tog pollen tabletter två dagar i rad. Men får se. 

Lägger in bilder lite senare :) 

Nu har jag bestämt mig

Jag ska färga Hela håret blont! Fast inte själv, det vågar jag inte göra igen, haha. Blev ju oranget. Litar mer på frisörer, en mig själv när det gäller färjning! 

Men nu ska jag platta håret och sen åka ner till stan och möta Nathali! :)

Jag måste fan vara sämst på frågejakten

Spelade nyss Frågejakten med ståhla och hans mamma :), jag förlorade nästan alla gånger, jag kan fan inte ens svara på världens enklaste frågor, när det är på tid eller när man ska plinga i plingan först, haha. Det kan vara en fråga som "Hur många dvärgar finns det i snövit" Bara för att den är så enkel så kommer jag inte på svaret förän typ 5 minuter senare xd. Sitter och kollar på Scrubs nu, det måste nog vara den bästa serien <3. Haha gjorde sånt där test om vem man är i Scurbs, och jag blev Elliot, som jag trodde. Jag är fan lite som henne, typ känslig, överfundersam och inte speciellt mycket självförtroende. Livet är som en stor fet dans.

Imorn ska jag träffa Nathali :) och så ska vi ha nationellt prov i skolan i ENGELSKA :( Jag som har jätte svårt med engelska. Men funderar på att sätta på en film och lägga mig i sängen och vila tills imorn, och sova förstås xD 


Scaaaryy

Det känns konstigt, tänk om det skulle vara sant :| vad fan ska jag göra då?!

Hatar pollen

Usch, har as ont i huvudet och tryck i brösten, hatar det väldigt mycket. Känns som man går och deppar och inte kan vara glad nångång. Men det börjar kännas lite bättre nu, allt p.g.a Pollen, tror det är pollen iallfall, haha xd Gick inte till skolan idag pga det, så det blev inget gym idag. På förmiddan tog jag ett bad och sen åkte jag hem ifrån älskling, så nu sitter jag här. Men vid 7 ska jag tillbaka till honom igen. Åkte hem för att plugga lite.


Bilder från några eller något år tillbaka

Sitter på den stora datorn nu, och hittade några as gamla bilder <3


Nelly, Madde, Carro och Becca.


Jag och Micca <3


Micca <3


Nelly <3


Nelly och jag


Jag


  Måste gå från datorn nu, pappa vill ha den!

Hemma igen

Hemma igen och matte provet gick jätte bra :) Äntligen ska jag börja träna, imorn efter skolan ska jag och maria gå till friskis och svettis och köpa ett gym kort och gå in och träna, ska bli härligt! Fast egentligen skulle vi behöva någon som visar oss sakerna först, hur dom funkar och så. M0en det kan ju kanske bli nästa vecka. Men nu ska jag plugga lite mer matte och käka kebabrullar ;d

Min kondition har rymt :o

Ska snart iväg till skolan och ha matte prov ;o hoppas det går bra! Vi hade idrott förut, skulle springa runt störmmen, men min kondition räckte inte till, klarade inte att springa ens en hundra av hela vägen, eller nåt xD torsk för mig, & Hannah <3 hihi

Älska glass!

Jag vill ha glass <3 Två kulor i en bägare med smakerna Blåbär & Polka :D mmm.



RSS 2.0