Brist på bilder

Vaknade nyss, har sovit jätte bra fan! Har inte hittat min sladd till mobilen än, så kan fortfarande inte lägga in bilerna här. Fattar inte vart den är. Den kan ju inte bara försvinna sådär? Det snöade dö mycket igår, så nu är det fuullt med snö ute, och säg någon som gillar det!? IINGEN. haha :p Så då kan det väl bara försvinna, och låta solen komma fram istället. 

Idag ska vi kanske gå på bio, vet ej vad vi ska se. Det är inte säkert men det var så längesen jag gjorde det så vill nu, haha :d Sen tror jag inte att jag ska göra något mer speciellt idag. Eller isåfall blir det efter bion, om jag orkar. Men nu ska jag sätta på tvn och göra mig iordning lite, Ses sen.


Scrubs är Bäst

Hittade inte den där jävla sladden till mobilen, så jag kunde inte lägga in bilderna. Men får leta vidare imorron, orkar inte det nu. Skönt, imorn har vi studiedag och slipper gå upp tidigt och gå till skolan. Men måste ändå gå upp skapligt imorn, för klockan tolv måste jag gå ut med Ludde, är inte hemma så måste upp vid 11 och ta spårvagnen till bussen och bussen hem. Jag som hade räknat med att sova till klockan 2 imorron ; ) Men imorn ska jag kolla om solariet funkar hemma för isåfall ska jag börja sola nu. - och träna, fast dt har jag ju sagt typ tusen gånger, men måste, måste, måste ta tag i det nu så nu jävlar ska jag träna mig sjuk :d

Just nu sitter jag och kollar på scrubs med älskling. Dubbelavsnitt också, härligt xd Var nere i affären förut och köpte physalis och hubba bubba, så sitter och smaskar i oss det :p Men ska kolla visare på scrubs nu, Hade bra!

25/3

Var nyss ute me Ludde, det är dö skönt med solen som värmer, för om solen inte hade varit framme nu, hade det varit för kallt för att vara ute och gå med en släpande hund. :p Men det spelar ju ingen roll för Ludde, han älskar att vara ute även fast det skulle spö regna eller hagla tillochmed, han är lika glad och går med svansen viftande uppe i vädret iallafall xd. Önska jag också kunde känna så, även när det är som kallast :p

Ska nog städa rummet snart, dammsuga och hela köret. Funderar på att rensa alla mina tidningar sen också, jag kommer ju lixom aldrig använda dom mer än den första gången jag läst dom, så förstår inte varför jag sparar på alla, har ett dussin tal. Frida, Solo, Elle, veckorevyn och sen har jag faktikt, Okey, från flera år tillbaka, m.m. lixom varför spara på tidningar i flera år, som man inte använder? :p haha. Men nu vart tvätten klar, ska gå och hänga upp den. 

Ses sen :) Lägger upp lite bilder senare också!


Onödig idrottlektion

Nu ska jag börja uppdatera oftare, händer så lätt att jag glömmer, haha :p men nu jävlar ; ) Idag har jag vaknat ionödan klockan halv 8, vi hade idrott idag och började klockan 9 men visste inte riktigt vart vi skulle vara men chansade på ett ställe nere vid resecentrum. Dagen innan var jag helt säker på att jag hade mjukisbyxor hemma hos älskling, sov där inatt, men iallafall så jag struntade i att kolla efter, eftersom att jag var helt säker på det. Men då självklart på morgonen så fanns det inga mjukisbyxor där i rummet eller skåpet eller någon som hänger på tork. Men det sjuka är att jag var HELT säker på att jag hade tagit med ett par. Menmen man kan ju int vara med och gympa i jeans, eller kan, kan man väl, med det är inte speciellt mysigt så struntade i det. Men jag var ändå tvungen att åka dit för att ha närvaro, måste spara pengar till sommaren, haha. Så jag mötte Hannah och Maria utanför stället och då skulle vi visst börja kvart över istället. Jag kunde alltså tagit en senare spårvagn och sovit lite längre, hah lite iallafall. Men sen när vi kom in sa idrottsläraren att jag skulle ta en promenad, så jag gjorde det. Det var verkligen iiissskallt ute. Men sen när jag kom tillbaa var dörren stängd och låst, hade glömt bort att den låser sig av sig självt. Jag stod och väntade ett tag ifall någon skulle komma och å ut eller något, men det kom ingen. Så då sket jag i allt och drog hem och sov. Kändes ganska onödigt att vakna så tidigt även fast jag fick sova sen när jag kom hem , hahah xd     Ses imorn.

Cappuccino

Vaknade för ett tag sen, kanske en 40 minuter sen. Sitter just nu och käkar frukost, rostad macka med ost och gurka och kokade lite Cappuccino. Hade faktiskt aldrig smakat det innan, så tänkte ja kunde göra lite nu. Det smakade helt okey. Ska duscha när jag har druckit upp det, sen ska vi iväg till vikbolandet.

Igår var jag och fille bara hemma, mådde inte så bra, hade ont i huvudet och så. Tidigare var vi på ikea och kolla på hyllor och så där, kök till filles mamma. Snart ska vi få nytt kök här hemma också, dt kommer bli dö fint. Just nu har vi bara några fula hyllor och ful kyl och frys. Så det kommer bli kanon bra. Men ska duscha nu så vi hinner i tid.  Hejdå :)

EMD

Idag var jag hos tandläkaren vid tjugo i nio. Det gick bra, hade inga hål :D men min emalj var tydligen försvagad, så jag får absolut int dricka läsk, haha xd men läsk är ju livet? haha typ iallafall. Efter det åkte jag till skolan och där hade dom börjat med Dreamweaver. Det är fakstiskt kul att hålla på med webbdesign. Vi hade fått i uppgift att göra om EMD bandet till singlar allihoppa och var och en hade blivit något speciellt, Danny skulle starta att bli punkare och erik som rapare och Mattias som soft reagge kille, haha. Jag började lite smått med Erik som rapare. Då ska jag alltså göra en hemsida om Erik och hans liv som rapare, fast som tur är så behöver vi lixom inte leta text om Erik, utan vi ska bara skriva dummytext, dt är sån text som int har någon mening , typ: Phallious ujsk ksiauisu oiasijuan kauhauhji. Det menas int med nånting, haha!

Men nu ska jag ner till stan och möta Sandra och Nelly, vi ska käka lite gott på max.             Puss.

Träningvärk i magen

Lite sen på att skriva kanske? haha. Men idag har jag haft idrott inne i presidenten. Hade knäövningar . Det var grymt jobbigt. Men det kändes massvis i magen också, så nu ligger jag med världens magträningsvärk. Jag brukar int ha träningsvärk, så min kropp är lite ovan och överkänslig över sånt. Måste börja ta hand mer om min kropp och börja träna, sååå att jag får träningsvärk och blir mer van fan, hahaha!  Idag har jag städat hela mitt rum plus hallen och min toalett. Jobbigt, men det behövdes verkligen. Har gjort iordning mer på skrivbordet/datorbordet och slängt massvis med gamla grejor och sånt. 

I slutet av den här månaden ska ja klippa mig och troligtvis färga håret också. Funderar på att göra hela håret blont, eller om jag ska ha som jag brukar, men fylla i med mörkare färg i underhåret och ljusare i överhåret? men orka ha det likadant hela tiden då, njaa ;/. Blir nog hel blont!  Ska göra en macka nu och sen gå och sova, så Godnatt!


Ludde och Daffy, mina sötnosar:




Stressig

Känner behov av att gå ut och gå eller röra på mig på något sätt. Får vä ta en promenad sen eller något. Imorn har det gått en vecka på praktiken, vi har börjat klockan 10 och slutar 15.00. Det har väl varit ganska kul. alla små leksaker och macdonalds varje dag, haha :D Förutom idag förstås, chefen från linköpings toysrus kom hit för att Mia, chefen här hade ledigt idag. Hon den från linköping är fan störd i huvet. Hon är den mest jobbiga tjockisen som finns? haha. Stress kvinnan typ. Hatar henne iallafall! Hon ska vara där imorn också sa hon och "göra så vi blir riktigt svettiga" . Skulle inte vi bara vara där för att se hur dom arbetar och hjälpa till lite, LITE? inte jobba arslet av oss. faan hahah xd menmen. Har nyss varit hos filles mormor och morfar och käkat mat, höhö ;d Och är hemma hos honom nu och gör typ .. inget alls xd Så ska gå den där promenaden nu,   hejdå.


Ångest

I torsdags har jag och älskling vart tillsammans i exakt 1 år och två månader, vi sov till typ 12 ja stannade hemma från skolan för mådde int så bra! lite senare gick vi ner till vilbergens centrum och spelade biljard en timme , höhö. Det gick faktiskt ganska bra. Ja vann två gånger av fyra. haha. Innan vi gick hem köpte vi med oss två majskolvar som vi kokade när vi kom hem, och smörade på massa smör och salt. Det var dö gott, som vanligt! Sen åt vi god mat, biffar inringade av bacon med potatis och sås, det var faktiskt jätte gott, ;d

Just nu sitter jag hemma hos fille och kollar på tv. Ska ta bort mitt nagelack snart, för har för mig att vi inte fick ha något nagelack på praktiken imorn. Sjukt, det är ju lixom som en vanlig affär? menmen. Känner jätte stor ångest över att jag int tränar eller rör på mig alls typ. Förra veckan cyklade jag på en typ hemma cykel, (venne vare heter) men typ en kvart om dagen, det låter lite, men är fett jobbigt haha. eftersom jag har sämsta konditionen! Men det gjorde jag i typ 4 dagar, sen blev jag riktigt förskyld och febrig, så då vare bara att glömma att fortsätta. Men nu börjar ja bli helt frisk, så ska nog börja med det igen. Lovar att ja kommer bli sjuk när ja börjar cykla IGEN, haha xd min vanliga tur fan. 

 


02-03-09

Kom hem vid halv 4 idag, och var dö trött och hungrig. Fille var hemma hos mig när ja kom hem, han låg i sängen och kollade på tv, så då fick det mig lixom mer trött, haha :p Jag gjorde iordning lite mat åt och , vi käkade och sen somnade vi framför tvn, hade tänkt att inte sova så länge, men det blev typ 4 timmar, vi vaknade vid halv 9, så det är ju bara att glömma och kunna gå och sova nu på ett tag! Så får bli tvn igen och hoppas på att bli trött snart. För och komma upp imorn. Dagarna blir ju extra jobbiga nu när ja ska gå till tre också, haha :p Men ska kolla på scrubs nu,  och försöka bli trött!


Praktik plats på toysrus!

Den här veckan ska vi ha praktik egentligen, men jag och Hannah har inte hittat något till den här veckan asså vecka 10, men nästa vecka 11 ska vi till toysrus nere vid maxi. Ska bli dönajs! Macdonals ligger ju precis brevid så där kommer vi ju lätt käka varje dag! höhö :p Synd att det bara är en vecka vi får vara där. Vi som inte har någon praktik plats får vara i skolan och jobba med en Praktikuppgift om att man ska gå eller ringa till olika företag och ta reda på så mycket fakta som möjligt. Det skulle tydligen vara en träning till nästa gång vi ska ut på praktik. Det som suger där med är att vi ska gå hela dagar hela veckan, alltså från 8  till 3, det suger verkligen. + att man är lite halvt sjuk, så blir helt seg på eftermiddan. Men det börjar bli bättre, det är skönt. Kommer längta sönder till nästa vecka, hihih xd 

Men nu ska jag fortsätta med praktikuppgiftgrejjset :/ ,    hedddåå. 


 

Bort med det gamla och in med det nya

Kom ut ur duschen för ungefär en 45 minuter sen, och sen dess har jag suttit och rensat smink. Hade massa skit från flera år tillbaks som var uttorkat och förstört som ja slängde. Blev inte så mycket kvar. Så får köpa lite nytt smink. fräsht oså , haha :p Inte för att ja använder så mycket smink, men kan vara kul och ha när man ska på fester och såna grejer.


Vi gick aldrig någonstans igår kväll, dels för att det inte fanns så mycket kul att göra och dels för att jag int mådde bra. Vi kollade på två skräck filmer istället. Kommer int ihåg vad dom heter just nu men dom var bra. Lite störda men bra ändå, haha xd till filmerna gjorde vi pomme och typ dippsås och åt. Dipsåsen vart asgod, men det var ju självklart inte jag som hade gjort den, eller ja gjorde halva, ah eller jag hällde i gräddfil, salt och peppar. och pressade i vitlöken, men sen var det hela hans. Och han gjorde så det smakade super gott. Som vanligt, :D Mjapp , men nu ska ja sova!







 Hans katt, Kisse eller Selma kom och höll oss lite sällskap också!


RSS 2.0