Home

Nu är vi hemma från stan och bio. Såg Yes-man me Jim Carrey, han äger! Den borde ni fan se. På stan hittade jag ett par byxor från Zara. Ett pat jeans för bara 250 spänn. Vart jätte glad för hittar sällan bra jeans som passar mig på alla ställen, det  brukar alltid bli så att det är för pösigt nånstans eller sitter helt konstigt osv. Men dom här var faktiskt perfekta för min kropp. thihi. Det var självklart smockat me folk, inte så konstigt då men. Imorn ska ja på stan igen och köpa kläder med min Nelly! Ska bli skoj.    see ya.


City

Blir att åka till stan och senare gå på bio då!

Jullov

Julafton är redan över, går ju fanimig sjukt fort. Man sitter och längtar dagen innan eller timman innan allt händer och sen på bara en sekund så är allt över och man får vänta till nästa år. Men så äre. Sitter nere i göteborg nu, haha nu kom ja fatiskt ihåg att göteborg ligger nedan för norrköping och inte över, wihooo. Säger jämt tvärtom. menmen , Kom hit vid 7 , har bara slappat och slappat, imorn ska vi till stan , massor me reaaa, Yeah haha. Meeen vad händer på nyår då ?


..

Jag vill bara veta sanningen..

Videoreporter

Har matte nu, men fattar inte ett skit av vad man ska göra på uppgiften, så gör en annan nu, om vad man gör på tv4 , missade det när klassen var där i fredags, för jag var tvungen att åka upp till göteborg då. Är på fjärde frågan, o den är Vad gör en video reporter, O VAFAN GÖR EN JÄVLA VIDEOREPORTER ? hahah, får inte fram det på google heller , det är helt sjuk! haha.

Skola!

MEN snart har vi jullov!


Liseberg

Kom typ nyss hem från liseberg, Det var hur mysigt som helst där, Jag sa ju att ja skulle vinna choklad, men det gjorde jag fan inte iallafall , men var så himla nära på toblerone hjul, om det bara hade gått en plupp till hade ja fått en stor sån där choklad grejs, haha synd! men jag vann iallafall två gosedjur som är sjukt söta. en nalle med tomteluva och en ren som är rosa och vit! det var snö över hela liseberg men det var dock låtsas snö, eftersom att det inte hade snöat nu, haha, smart! Sen var det 10 00000 små lampor eller julbelysning. undebart fin, Vill dit snart igen! Innan vi åkte till liseberg så var vi i stan och handlade juklappar. Det var grymt mycket folk, man kunde knappt gå där, men det fanns massa fina grejer. Jag köpte bara en bok till pappa för jag hade inte så mysket pengar med mig. Jag ville spara dom till liseberg. Får handla mer hemma i Norrköping istället. Bilder kommer imorron       / Sandra 

Göteborg

Är i Gbg nu , och kollar på fredag hela veckan, haha så kul är det. Men nu ska vi alla spela lite spel. Och jag ska vinna, haha!          / Sandra


huuungrig

jag är skit hungrig , kommer snart dö. Vi har inget cafee eller nåt i skolan heller, som man kan gå o köpa en macka eller något. oooooh.

08-12-11

Jag är så sjukt trött asså. Ändå har jag gått o lagt mig lite tidigare på kvällarna, då borde man ju vara piggare på dagen, men kanske bara måste vänja mig vid att lägga mig tidigare så ja slipper huvudvärk och irritation o sånt! Har börjat köpa julklappar nu, har bara några kvar, bra det. Älskar att köpa julklappar, det är så kul och ge bort grejer, haha! Älskar julen fan. höhö. Bara 14 dagar kvar till julafton, tihih. möjsigt.

      


Home

har inte uppaterat på jätte länge, men har inte haft så mycket tid, Men un är jag äntligen hemma. Igår spelade vi in det mesta av filmen , vi spelade in i ca 6 timmar, Var tvugna att stanna kvar i skolan 5 timmar för att bli klara. men det kommer fan bli dö läskig, och bra , hmm. hoppas ja iallafall! Jag hanna maria och fredrik och oscar , två lärare, gick ner i skolans källare och man gick faimig vilse där nere, det var dö stort, inget jag visste om. haha . men vi gick runt där nere och letade efter ett bra rum att spela in scener i. Tillslut hittade vi en as läskig korridor. Det var värsta sladdarna och såna grejer det, tjocka sladdar, Det kommer bli kanon. Imorn drar jag till Göteborg, ska bli jätte kul för, på lördag ska vi till liseberg, det är julgrejsamojs där som är jätte mysigt, Jag ska fan vinna choklad då. Lovar. haha.

Stan

Ska till stan idag med Min Nelly <3 vi ska köpa julklappar, hihi!


Trött.

Har inte sovit en enda blund i natt. Vart uppe hela natten och inte kunnat sova, det är dö jobbigt fan, vi körde bowling på grympan förut , Jag vann, tjoho, haha! nu väntar vi på att klockan ska bli 11 så vi kan gå och käka. Efter det ska vi ha naturveteskap och det är dö tråkigt, sorgligt nog måste jag läsa naturkunskap B nästa år i tvåan också för att kunna plugga vidare till det ja vill sen. ååh det ör en halvtimme kvar till dom öppnar matsalen.

08-12-08

Hade dö ont i magen idag , stannade hemma från skolan.. Kom hem för en timma sen typ. Imorn ska ja gå me Nelly på stan och köpa julklappar, kulkul! Är ensam hemma, det är så jävla tyst och tråkigt, vill inte vara ensam, haha. Men snart kommer mamma, och sen kommer ståhla hit <3!

Fan, måste få det att bli bättre. Ja ska göra det, lovar!

Nothing to do

Sitter här i sängen och har inget att göra, ja och älskling letar efter något kul, men hittar dock inget. Kanske blir det till och se på film hela natten istället, det är mysigt det! Idag spelade vi in första scenen på våran film. Det gick kanon faktiskt. Men den lilla bruden ville göra om den iallafall nästa vecka, även fast det gick så bra! Nästa vecka ska jag också vara med i scener, shiit, jag som inte gillar sånt , haha. men nu ska jag vara sociaaal med andra. byebye

School

Är i skolan, och vi har ännu inte hunnit spela in någon scene, haha. Meeen idag ska vi faktiskt göra det. efter lunch så, haha!


NEEEJ

Neej, Fan det får inte vara sant, du skulle ju inte bli som dom där, dom där förstör mitt liv och jag vill inte att du ska bli som dom där, det ville ju inte du heller vafan? Hon förstör ditt liv.. snälla tro mig.


Vill hem!

Sitter i skolan  och väntar på att bussen ska komma, vill hem nu! Vi hade matte prov förut, som vi inte visste om , det hade tydligen stått på tavlan hela tiden, Det var endast 1 person som gjorde provet, vi andra hade ingen aning om vad vi läste, haha! Så alla gick hem. Jag vill också hem men måste ju vänta på den där käraste svärtinge bussen. Men flyttar ju snart till ektorp, Så då kan ja ju gå hem , det är inte så långt från skolan..  men det är ändå lite synd.. /     Sandra


Skoola

Vi har upptäckmedia nu, vi sitter och skriver manus. Snart klara, Men tänk om vi måste göra bildmanus också, det kommer ta världens tid.. och vi har ju inte all tid i världen. Men vi ska spela in första scenen idag! Det ska bli kul och se. Imorn tar vi väl alla andra scener, eller så många som vi hinner, om vi nu inte måste göra ett bildmanus, egentligen fattar jag inte varför man ska ha med ett bildmanus, ja menar, vem kollar på det? Det räcker ju med ett vanligt manus. Men nu har vi rast och efter det spelar vi in, skojigt!


Måste verkligen Sova!

Dom senaste veckorna har jag fanimig gått och lagt mig mitt i natten, typ vid 1-2 ibland halv 3, tyvärr måste måste och måste sluta med det, är helt borta och trött på dagarna ju . Så nu sk ja försöka sova!

Tjenixen

Ligger i sängen med älskling sovande brevid mig! eller som han sa, "vilande ögon" haha. Maria och jag skulle till JohnBauer nere vid Jäkneparksskolan för att våran klass hade blivit bjudna mat av Hotel&restuang, men så orkade vi inte gå ner så vi tog spårvagnen och kommer då försent + att vi inte vet vart eller vilket klassrum eller något som vi skulle till, That is not so easy för John bauer är värsta labyrinten fan! haha. men då pallade vi inte och drog hem istället, men det skulle ju faktiskt var kul och se&smaka vad dom hade gjort! men men inget vi kunde gör åt. Typ!  /      Sandra

 

3/12-08

Det funkade inte att logga in igår, så kunde inte skriva något, men idag funkar det som tur är. Var hemma hos matte igår och julpyntade vi köpte en gran och några adventsjulstakar, haha mysigt! Vi köpte allt nere vid Citycross affärerna och fick släpa me oss allt ändå till marielund bara för att jag inte hade något jävla busskort, haha! och hungriga var vi också.

Ska åka hem idag, ska bli skönt, Men först ska filip och jag till matte, men det blir inte så länge för han börjar jobba klockan 4. Sitter i skolan nu, har datorkunskap. Vi sitter och gör manus för våran film, jag hanna och maria. Vi ska börja filma in imorn om vi hinner, annars tar vi det i övermorron. Det faktiskt bli kul även fast jag inte så värst mycket tycker om att stå framför kameran och t.o.m prata, hatar det. men vad gör man inte för sina klasskamrater, haha nedå! men det är sånt man får vänja sig med om man ska gå den här linjen!  /      Sandra

Visst vart den bra? haha.

 


Sovaa

Är dötrött men kan inte sova, det är jobbigt. Ska nog ta något och käka och göra lite varmt te och sen försöka sova igen! Nattinatti.


1a advent

Om det är du som jag tror det är som har tagit kontakt med mig så är jag jävligt glad, har saknat dig gumman!

Trötter

Har inte uppdaterat på länge,har vart upptagen hela tiden , inte haft tillgång till dator och internet! men men , idag stannade jag hemma från skolan för är så himla lat, ja orkar fan inte gå upp så jävla tidigt , vill vara lediig! Vi hade matte i 6 timmar idag! Jobbigt värre. Kollade på Bad Santa med älskling förut, den var väl bra, inte den bästa julfilmen ja sätt då men ändå! Första advent idag! bara 24 dagar kvar till julafton. hihi!

    


RSS 2.0