You are too scared to go

På midsommar var jag me Nelly, Matilda, Jakob och Danne på en camping i Sandvik, jag och Nelly jobbade där på dagarna också och sen fest på kvällarna! Vädret höll i sig och det vart soligt varje dag, så sjukt skönt! Härlig midsommar! :) Vi sov där från onsdas till i lördas.

Men nu ska jag snart iväg och bada me Jonte! :D Imorn ska jag upp tidigt, halv 8 och åka ut till huset och sola & bada, sen på kvällen blir dt supa och festa! :)
Dt är dom ända bilderna jag har från midsommar :P

how can you ignore everything

Väldigt händelserik dag, inte bra dag alls. Började med att jag stress städa mitt rum för att det skulle vara visning, och när jag blir stressad blir jag sur och irriterad ibland, vilket int är meningen och väldigt jobbigt! Men sen iallafall så drog jag ut och träffade Nathalie och Ersson, och sen sket sig allt. Men så äre! :@ Men nu iallfall så sitter jag här och har precis käkat, vilket säkert är jätte instressant att veta xd not. Men men, nu ska jag fixa me maten tills imorn till jobbet och sen sova!


Förresten så äre skolavslutning imorn, vilket är sista dagen i skolan och sen äre sommaaarloov :D niiiice!
och så saknar jag Jonte (a)<3

You are sick, you should die

Har fucking dammsugit hela jävla lägenheten nu! Jag är duktig :D Nu ska jag duscha och göra mig iordning lite, för sen ska dt bli fest, supaa! Sen träffa Jonte ikväll också :)<3

Bara en månad kvar tills jag flyttar! :) och tre dagar kvar till sommarlooov!!!

Shared bed is double joy.

Jonte är här :D<3

RSS 2.0