Make me healthy

Har nyligen varit sjuk med feber, ständig huvud värk och illamående, migrän? dono. Men dt suger och nu bara för att ha dt ännu roligare så övergick dt till förkylning med mer huvudvärk och ont i halsen och ev. ögoninflammation. YEAH! Fast dt låter värre än vad dt är, men ändå USCH!

... och så har jag ont i benen, från när jag gick så mycket på jobbet :(
+ jag skiter i om dt int blir helt bra till helgen, jag ska ut ändå! :D
.
Men iaf, böjar få iordning allt i huset nu, blir kanon fint tycker jag :) Synd bara att dt är så långt från stan, annars hade dt varit perfekt!
.
Nu ska jag dricka te för min onda hals och sen kolla på någon film, tror jag:) bye.

vodkaa

Supa på fredag, först förfesta nånstans? sen blire HUGOO! Jag har sakna´t :D

You will never understand, baby

Nu är det bara 3 dagar kvar, dt kommer bli awesome :) Skaffade fribiljetter idag med! Men om jag har otur kanske jag ändå måste betala entré till hugos, för klockan 12 gills dt int längre, men är dom snälla kan dom ju släppa in mig ca tio minuter innan jag fyller år ;) får hoppas på dt!

Är bara hemma just nu, men funderar på att glo på tv eller film och sen sova, försöka börja vända tillbaka på dygnet, men tror nog inte dt kommer bli så enkelt, försöka skadar ju int.

Fast först ska jag göra käk, mästerkocken själv! :D




Saknar dig något otroligt, ska inte ljuga, du är sjukt saknad och jag är as glad över att jag träffade dig, ska du veta.


:D

Nu - ner till stan fixa dricka till fredag = nice! :)

Heartbroken T2

I realised I meant nothing to you
I guess you tought I was your fool
Got a confession to make...
Now I realised the true
I don't wan't anything to do with you
It's just the way I was attracted to you
Got a confession to make...

I hate your ignorance

Bara en vecka kvar tills jag fyller 18!! Längtar som fan, så himla kul med krogen och allt. Har börjat me körkortet också så snart bli dt och övningsköra och köpa bil, något som är väldigt behövligt när man bor i svärtinge iaf!

Har massa bilder att lägga upp här så fort jag bara hittar mobil sladden man kopplar i datorn :p Har typ inget mer att säga just nu xd

RSS 2.0