Home day

Idag har det bara varit en sån där stanna-hemma-i-sängen dag hela dagen typ, och så ska det nog fortsätta att vara resten av kvällen också. Dock så får jag rå ångest varje fredag jag stannar hemma, fattar inte varför egentligen?! ska lixom ut imorn och fira bästa Fanny ju!

Nu ska jag ut och gå en promenad för att dämpa ångesten lite.

Tar bilder imorn kväll om det funkar för har en lånetelefon, lämnade in min egen för den krånglade lite. Får inte tillbaka den förens om 3 veckor :(

My body hurts

Vaknade med världens träningsvärk i armarna och bröstet = att jag var duktig igår. Det firades ju såklart med lite mer träning, det hjälpte som bara den, men jag räknar me att ha en ännu fetare träningvärk imorn :(

Tur att stretching funkar så bra, det mjukar verkligen upp alla muskler och lindrar dagen efter värken litegrann iallafall ;) 



I'm in love

Helgen har varit väldigt lugn, längesen jag hade en så lugn helg faktiskt. Kan vara riktigt skönt ibland.
I Fredags var jag ute och käkade med Nelly och Fanny på Texas longhorn, super gott. Har inte käkat där innan så det var lite kul att testa något nytt :D Efter det bar det av hemmåt, och där stannade jag tills jag åkte till Jonte dagen efter på kvällen och sov hos honom :)


Idag var första gången jag tränade på fitness 24/7, det var riktigt skönt. Känns bra att verkligen komma igång me träning nu så nu jävlar ska jag köra hårt! Kör ett litet gympass imorn med i väntan på att möta upp tjejerna! :D

Nelly som käkar lökringar och en fet hamburgare ;) GOOTTTTT!
Kvaliteten suger pga ingen blixt på mobilen vilket också sugeerr.

Bättre sent än aldrig!

Jag är sjukt dålig på att uppdatera, men hade nog tänkt att börja lite smått igen?! Säger alltid så men så blir det inte av, vi får se ;)


Den senaste tiden har det inte hänt så värst mycket mer än att jag har festat, festat och festat typ. Fattar inte hur jag har råd egentligen.
Håller på med slutspurten med körkortet nu också, som ska bli klar om två veckor har jag bestämt. Hårt arbete är det som väntar, iallafall för en så sjukt lat person som mig :( måste skärpa mig nu om det ska hända något.

Men iallafal så i helgen som var så var vi ute i Vikbolandet och chill-festade hela dagen/natten, alltså jag, Fanny, Natha, Markus och Jacob. Det var så himla roligt, måste verkligen göras igen :)









okey nu såg jag att det inte alls var den här helgen som var, det var helgen för två veckor sen. Tiden går fort! haha.


RSS 2.0